Online Trajecten
LAATSTE KANS

Waarom zou ik je kunnen helpen?

Ik herken al die struggels even goed als jij nu. Ik heb jarenlang gesukkeld door mijn hoogsensitiviteit, zonder te weten hoe dit kwam en wat hoogsensitiviteit was. Pas toen ik wist dat wat ik voelde en de manier waarop ik dacht een verklaring had, vielen de puzzelstukjes in elkaar. Het was het begin van een confronterende zoektocht, eentje zonder duidelijke richting, laat staan duidelijke, concrete en toepasbare handvatten. Want je zoektocht is niet gedaan wanneer je weet dat je hoogsensitief bent. Naast dat inzicht is het zoeken naar hoe je ermee kan leren omgaan? En dat is niet zo simpel.

Ik onderzocht de voorbije jaren op drie niveaus het kenmerk hoogsensitiviteit. Ook met drie verschillende doelen;

Hoe houd ik mijn hoogsensitieve kind in balans en begrijp ik hem beter?

Hoe blijf ik zelf in evenwicht?

Hoe ondersteun ik mijn hoogsensitieve clienten het best om hiermee om te kunnen gaan zonder dat ze afhankelijk blijven van mijn hulp?

De neurobiologische inzichten over hoogsensitiviteit zorgden voor antwoorden en verklaringen. Toch was ‘overeind’ blijven geen logisch gevolg. Daarvoor ging ik op zoek naar wat hoogsensitieve personen telkens onderuithaalde en wat ervoor zorgde dat we beter in balans bleven. Hieruit ontstonden de 9 triggers met daarbij een heel praktische handleiding. Deze handleiding volgden al heel wat mensen in mijn praktijk. Enkele weken later konden ze zonder mij, met veel inzichten en handvatten verder in de verschillende rollen en uitdagingen van hun leven

En omdat ik veel meer mensen wilde helpen dan enkel mijn clienten werkte ik die handleiding uit in het boek Hoogsensitief ouderschap. 

Ondertussen is het boek op een half jaar tijd meer dan 7000 keer verkocht, verscheen op minder dan een jaar tijd de vijfde druk en is het vertaald in het Frans. Maar ik had zoveel meer te vertellen nog dan wat er in het boek aan bod kon komen. Ook buiten het thema ouderschap. Ook de wachtlijst is sinds het succes van mijn boek ontploft. De behoefte is groter dan dat ik individueel kan aanbieden. Dus werd het tijd om dit online traject te ontwikkelen. Om nog meer mensen te kunnen helpen met àl mijn kennis over hoogsensitiviteit in mensentaal. Want zoals ik al zei is het soms een confronterende zoektocht, als het dan ook nog eens te technisch is of de tips niet toepasbaar zijn in de realiteit, dan is het alleen maar extra frustrerend en moeizaam. Laat dat nu net zijn waar ik je vanaf wil helpen.

Ik wil je leren wat hoogsensitiviteit is en hoe je ermee kan omgaan. Dit in concrete, nuchtere, heldere, en duidelijke taal. Herkenbaar door voorbeelden die je makkelijk naar jouw situatie kan vertalen. Al mijn expertise gebundeld in een online traject op een heel authentieke Bieke-manier, zoals jullie me kennen van in het boek en op Instagram.

De voordelen van een online traject:

Het is online, dus je kan het op je eigen tempo volgen.

Je krijgt levenslang toegang. Je kan het zo vaak als je wilt herhalen.

Je hebt geen last van wachtlijsten. Je kan meteen starten na aankoop.

Je hoeft geen afspraak, opvang of vervoer te regelen. 

Ook wanneer ik bepaalde modules verfijn, aanvul of update, zal je na afloop van jouw traject hiervan kunnen genieten.

Het is veel goedkoper dan coaching/therapie hier in de praktijk.

Je kan het waar ter wereld dan ook bekijken.

error: Beveiligde inhoud