Doorverwijsplatform Hoogsensitief Groeien voor cliënten

Hoi! Je bent terecht gekomen op een pagina vol hoogsensitieve professionals die bij mij de opleiding volgden om mijn exclusieve BALKmethode te gebruiken in hun eigen praktijk.

Al deze professionals leerden dus te werken op mijn unieke manier waarmee ik al 10 jaar succesvol meer dan 700 hoogsensitieve kinderen, ouders en volwassenen bij mij in de praktijk leerde omgaan met hun hoogsensitiviteit.

Benieuwd waarom ik dit platform bouwde?
Omdat ik zelf...

… amper zeven 1 op 1 sessies geef per week, kan ik onmogelijk iedereen begeleiden die klaar is om te groeien in hun hoogsensitiviteit. En eenmaal jij klaar bent om de stap te zetten naar therapie/coaching, zou je zo snel mogelijk bij de juiste persoon terecht moeten kunnen. Ook woon ik voor de meesten onder jullie niet in de buurt en prefereren veel van jullie een persoonlijk contact boven een online zoomsessie.

Dagelijks krijg ik gemiddeld 10 ...

… vragen om door te verwijzen naar een HSP professional bij jouw in de buurt. Maar ik kon er nooit echt op antwoorden. Want net als jij kon ik wel wat adressen op internet gaan opzoeken, maar daarmee kon ik de kwaliteit niet garanderen. En vanaf het moment dat jij klaar bent om de stap te zetten naar therapie of coaching is het super belangrijk om bij de juiste professional terecht te komen!

Door het delen van mijn exclusieke en unieke methode met andere HSP professionals leerde ik alle professionals die op dit platform staan persoonlijk kennen. Ik zag hen twee intensieve opleidingsdagen hier bij mij aan het werk en leerde hen mijn manier van werken aan. Ook volgen ze als groep maandelijks nog supervisie bij mij. Zo kunnen ze nog steeds terecht bij mij als ze vragen zouden hebben, maar kunnen we ook tips en uitdagingen met elkaar uitwisselen.

Ik heb ze niet opgeleid tot een groep nieuwe Bieke’s, nee hun stijl en achtergrond zijn uniek en dat is het mooie, menselijke én authentieke van elke professional. Ze zijn opgeleid om mijn methode aan te bieden in hun praktijk, als ze denken dat deze methode jouw persoonlijk groeiproces kan ondersteunen.

De methode is zoals jullie me als expert kennen: nuchter, concreet, gelinkt aan de wetenschap en biedt je heel veel concrete handvatten om in de dagelijkse realiteit beter in evenwicht te blijven als hoogsensitief persoon. Ook als je het boek “Hoogsensitief ouderschap” al hebt gelezen en er fan van bent, gaat deze methode heel vertrouwd aanvoelen. Dit is echter geen voorwaarde om ontzettend veel uit deze methode te halen als cliënt. De methode bestond al voor het boek, dus je zit goed als je het nog niet hebt gelezen. Net alsook jouw hoogsensitieve kind. Want deze methode is zowel uiterst geschikt voor hoogsensitieve volwassenen als kinderen.

Dus welkom! Ik wens voor jou dat je hier jouw toekomstige HSP professional mag vinden die jouw of je kind gaat doen groeien in hoogsensitiviteit.

Overzicht HSP Professionals

error: Beveiligde inhoud