Hoogsensitief doorgroeien

Hoogsensitief doorgroeien

DOORgroeien voor professionals

Welkom op nog een stukje van mijn droom, mijn hoogsensitieve missie.

Die droom ontstond niet zomaar, maar wel vanuit een noodzaak. De behoefte van volgers die op zoek waren naar individuele begeleiding en niet meer bij mij terecht konden, of waarvoor ik te ver weg woon.

Doorgroeien voor professionals

“Bieke, ik ben van de regio Gent. Ken jij iemand hier die me kan helpen met mijn hoogsensitiviteit?”

“Bieke, ik zoek een therapeut voor mijn hoogsensitief zoontje, wij zijn zelf van Delft. Ken jij hier iemand in de buurt? Alvast bedankt!”

 “Bieke, hoe weet ik nu welke therapeut/coach goed is om me in mijn hoogsensitiviteit te helpen? Liefst zou ik naar jou komen, maar jij doet dit niet meer, toch?”

 “Bieke, help! Waar vind ik een goeie therapeut voor mijn hoogsensitiviteit!”

 Dagelijks krijg ik dit soort vragen via instagram! Meerdere keren per dag.

 Elke keer moet ik een antwoord schuldig blijven. Terwijl ik niets liever zou doen dan te antwoorden met: 

Hey … is echt wel iemand die ik vertrouw in het begeleiden van je hoogsensitiviteit.

 Hey, als je iemand zoekt in de regio van… check dan www……….be/nl eens! Daar kan je per regio vinden wie er mee bezig is! 

Mensen die hulp zoeken, zouden niet eerst hun weg moeten zoeken in het hulpverlenerslandschap! Ze zouden moeten kunnen kiezen uit een duidelijk overzicht, op basis van hun noden, van de ligging en hun gevoel. 

Dat jullie ze METEEN gaan kunnen helpen is een utopie, ik ken het ‘wachtlijst’probleem maar al te goed. Maar weten dat ze ergens goed terecht gaan komen binnen aanzienlijke tijd, dàt zou toch haalbaar moeten zijn. Niet?

 Wel en daar wil ik met jullie samen aan bouwen. 

Als het er niet is, dan ga ik het maar zelf ontwikkelen samen met jullie! 

En nee ik ga niet zomaar wat namen op een lijst per regio zetten. Want ik verwijs enkel door als ik zelf zeker ben van iemand, als ik zeker ben dat die de kwaliteit nastreeft die ik zelf ook nastreef. Ik bedoel niet dezelfde stijl, want ieder heeft zijn manier van werken en dat is net heel mooi. Het gaat over kwaliteit. 

En om dat te kunnen garanderen, wil ik de methodieken die ik ontwikkelde en jarenlang inzette in mijn eigen praktijk nu met jullie delen in een opleiding.

 

Na deze opleiding:

  • Ontvang je een certificaat dat je een opleiding bij me volgde.
  • Kan en mag je mijn unieke methodiek inzetten bij je cliënten in je eigen praktijk.
  • Kom je op een doorverwijslijst (per regio) te staan hier op de website.
  • Kan je blijvend doorgroeien in een kleine groep professionals dankzij de supervisie die gelinkt is aan dit certificaat.

Klaar om door te groeien?

 

Ben jij:

  • op zoek naar een succesvolle, krachtige en concrete methode die je meteen kan inzetten bij hoogsensitieve cliënten?
  • klaar om hoogsensitieve cliënten écht te leren omgaan met de uitdagingen van dit kenmerk?
  • één van de professionals die mijn eigen ontwikkelde en unieke Balkmethode leert kennen en in de toekomst zal gebruiken?

Binnenkort kan je hier alle nieuwe data terugvinden.

error: Beveiligde inhoud