Hoogsensitief doorgroeien

DOORgroeien voor professionals

Wil jij, net als ik, streven naar kwalitiatieve hulpverlening voor hoogsensitieve cliënten?

Wil je graag jouw hoogsensitieve cliënten heel concreet en efficient laten groeien in hun hoogsensitieve zoektocht en struggels? Zoek je nog een methode die jou daarbij kan helpen?

Wil je je hoogsensitieve cliënten ècht laten ervaren en voelen hoe ze beter in evenwicht blijven? Op zo’n concrete manier dat ze het in het dagelijkse leven kunnen toepassen?

Wil jij deel uitmaken van een netwerk professionals die allemaal met hoogsensitieve cliënten werken? Zodat je niet langer het geoel hebt op een eilandje te leven en met collega’s cases kan bespreken en tips kan uitwisselen?

Wil jij als professional op mijn doorverwijsplatform staan, zodat hoogsensitieve cliënten die een therapeut/coach/psycholoog zoeken in hun buurt, jou makkelijk kunnen vinden?

Dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen.

Welkom collega doorgroeier, we zien elkaar hopelijk snel in één van de 9 opleidingen in 2024.

Doorgroeien voor professionals

Welkom op een belangrijk onderdeel van mijn hoogsensitieve missie. Want naast het helpen groeien van duizenden hoogsensitieve volgers, ouders, cliënten en coachees wordt het tijd dat ik mijn kennis deel met mijn collega professionals.

Hoogsensitief DOORgroeien is namelijk exclusief voor jou als hsp professional. Ten voordele van alle hoogsensitieve cliënten die op ons pad komen. Om hen samen de meest kwaliteitsvolle begeleiding aan te bieden en hen te laten groeien in alle hoogsensitieve uitdagingen binnen hun dagdagelijkse leven. Daarom bestaat deze missie uit twee componenten:

 

OPLEIDING voor HSP professionals

Ik geef mijn exclusieve kennis door dankzij de opleiding “BALKMETHODE Bieke Geenen”. Waarin ik mijn eigen ontwikkelde BALKmethode doorgeef aan collega professionals die werken met hoogsensitieve cliënten.

DOORVERWIJSPLATFORM voor HSP professionals

Dankzij het doorgeven van mijn methode, kan ik bouwen aan een platform dat bestaat uit de professionals die ik persoonlijk heb leren kennen tijdens mijn opleiding. Om zo goed mogelijk door te kunnen verwijzen. Om zo samen nog meer hoogsensitieve cliënten kwalitatief te kunnen ondersteunen. Om zo samen de wachttijden te kunnen verlichten en wegwerken. Om elkaar te steunen. Omdat samen altijd sterker is dan apart of alleen.

Ik zie het als mijn opdracht om de exclusieve en succesvolle BALKmethode te delen met collega professionals. Net zoals ik het als mijn verantwoordelijkheid zie om cliënten goed door te verwijzen wanneer mijn wachtlijst oploopt of cliënten te ver weg wonen.

Om zo samen een nog betere begeleiding te bieden aan hoogsensitieve cliënten. Om zo samen te streven naar kwalitatieve en betrouwbare hulpverlening.

Hoogsensitieve cliënten die eindelijk de therapiedrempel willen/durven overstappen zouden zo snel en effecient mogelijk geholpen moeten worden door de juiste professional met kennis, vaardigheden en helpende methodes.

Alle liefs, Bieke

Hieronder kan je de mogelijk data van 2024 terugvinden  

 

22 & 23 april

6 & 7 mei

10 & 11 juni

5 & 6 augustus

14 & 15 oktober

18 & 19 november

2 & 3 december

Wat een eye-opener was de 2-daagse opleiding van Bieke!

We kregen vanuit haar expertise de nodige theoretische achtergrond rond de BALK-methode. Ze maakte het behapbaar door de talloze voorbeelden en mogelijkheden die ons gaf. Met voldoende ruimte voor eigen inbreng. Het fijne was ook dat we zelf aan de slag gingen en onmiddellijk konden oefenen met dat wat we geleerd hebben.

Ik ben enorm heel blij dat ik deel mag uitmaken van Bieke haar ‘tribe’ en nu dus de kans heb om met deze waardevolle methode te werken. Het voelt als een voorrecht om haar BALK-methode vanaf nu in mijn praktijk toe te passen.

Kortom, deze opleiding was werkelijk eentje met een gouden randje. Het was de kostprijs meer dan waard en ik raad daarom andere professionals die geïnteresseerd zijn in het begeleiden van hoogsenstitieve mensen deze opleiding aan.

Testimonial Item

Ines

Gusting in verandering

De twee dagen bij Bieke waren een kadootje voor mezelf. Wat een heerlijke, zachte ruimte. Goeie koffie, fijne sfeer, en een kleine groep waarin je je veilig en begrepen voelt is zo waardevol. en niet te vergeten Bieke zelf! Wat een inspiratiebron is zij, met al haar kennis en kunde, de fijne manier van overbrengen. Omdat het een kleine groep is, is er veel ruimte voor vragen stellen, ideeën te wisselen en elkaar te inspireren. de BALK methode is fantastisch, je kunt visueel maken hoe HSP voelt, en het is tastbaar.

Meteen na de opleiding kun je aan de slag, en het mooie is dat je er jouw eigen draai aan kunt geven.

Dat is ook het fijne van deze 2daagse, je hebt meteen tools in handen die inzetbaar zijn.

In andere opleidingen was het vaak veel theorie zonder fysieke werkvormen, en dat maakt deze 2 dagen zo waardevol.

Omdat ik van verder weg kwam heb ik een overnachting bijgeboekt in de buurt, en dat maakte deze 2 dagen compleet. Jezelf onderdompelen in HSP, nieuwe contacten opdoen en van elkaar leren. Het was de tijd meer dan waard!

Testimonial Item

Saskia Koopmans

Saskia coaching & training voor HSP

Een zeer praktische opleiding, gegeven in de meest rustgevende omgeving die je je kan wensen, op een ‘naturel’ manier die Bieke zo fijn uitstraalt. De methode is onmiddellijk inzetbaar en gaat ongetwijfeld nog veel hoogsensitieve klantjes kunnen helpen. Een aanrader!

Testimonial Item

Annemie Hoet

Coaching Mie

Ik vond de opleiding over de BALK-methode van Bieke één van de meest waardevolle opleidingen die ik ooit gevolgd heb, in de eerste plaats omdat ze zo concreet is en gemakkelijk toepasbaar. Je kan er meteen zelf mee aan de slag in je eigen praktijk. De kleine groep, het contact met andere gelijkgestemde coaches of therapeuten, de warme omgeving en huiselijke sfeer zijn een meerwaarde. Bieke is een vat vol info als het over hoogsensitiviteit en het coachen hieromtrent gaat. Ze weet dit op een hele begrijpelijke maar ook enthousiaste en motiverende manier over te brengen. Dankzij haar gevoel voor humor blijft het ook voldoende luchtig.

Ik vond de opleiding meer dan de moeite waard om er voor naar de andere kant van het land te rijden!

Testimonial Item

Hanne-Lies De Coninck

Gewoon Buiten

Ik was al langer op zoek naar een gedegen opleiding om meer hands on mijn cliënten te kunnen ondersteunen en stond dus ook enorm te springen toen Bieke haar beproefde methodiek wilde delen.

De opleiding is zo opgezet dat je ze meteen kan toepassen, zodra je het juiste materiaal voor handen hebt. Ikzelf heb er nog wat meer mijn eigen handvaten in gestoken zodat het persoonlijk werkbaar werd voor mij. Maar is zeker geen noodzakelijkheid.

De opleiding verliep zowel zeer gedegen en diepgaand als luchtig en sfeervol. Een geweldige manier om ongedwongen, lees: zonder stress, informatie op te doen, met elkaar uit te wisselen en ook van elkaar als deelnemers te leren. Wat kan door zowel Bieke haar aanpak als door de kleinere groep.

Net die ongedwongenheid, het zelf proberen zonder druk en elkaar nog verder aanvullen maakt dat deze opleiding zo anders en zooooo veeeeel beter is dan al degene die ik tot hiertoe al volgde. Er zit zoveel kennis en kunde in deze 2 daagse opleiding. De afstand was voor mij best wat verder, maar is het meer dan waard.

Iedereen die zich professioneel wil noemen in het werken met HSP cliënten en die dieper wil gaan dan toelichten wat HSP allemaal betekend, met je doet en aan uitdagingen kan hebben; moet volgens mij deze opleiding volgen.

Testimonial Item

Lies De Greef

Winay psychotherapie

De opleiding rond de balkmethodiek is zo concreet en visueel dat deze onmiddellijk te implementeren is in de praktijk. Omwille van deze redenen is het ook erg behapbaar en tastbaar voor hoogsensitieve cliënten (zowel voor kinderen als voor volwassenen). De opleiding is aan te raden voor professionals die hoogsensitieve kinderen of volwassenen begeleiden. De omgeving waarin de opleiding gegeven wordt is erg fijn en de veiligheid binnen de groep wordt goed bewaakt door Bieke zelf. Zeker de moeite waard!

Testimonial Item

Joke Peelman

Psyche en Flow

De opleiding zit boordevol concrete en praktische tips waar je direct mee aan de slag kan! Je kan bij Bieke buiten stappen en de volgende dag al direct van start gaan! De stijl van lesgeven van Bieke is heel fijn, op de zachte manier, zoals we haar kennen. Dat komt terug in het lesgeven, maar ook in de aangename lesomgeving. Gewoon bij Bieke thuis in de zetel, heerlijk!

De kleine groep is heel fijn! Tijdens de verschillende dagen opleiding leer je elkaar écht kennen en kan je op elkaar rekenen. Er is echt aandacht voor iedereen als persoon, er is echt tijd om op je eigen tempo te groeien. Door de warme lesomgeving is er voldoende veiligheid om vragen te stellen.

 

Ik zou het alle professionals die met hoogsensitiviteit in aanraking komen op een directe of indirecte manier aanraden! Het is een echte meerwaarde om in je rugzak te hebben zitten en eruit te toveren bij hoogsensitieve cliënten!

Testimonial Item

Annelien Beheydt

Achter De Deur
error: Beveiligde inhoud