Online Traject

Hoogsensitief en (toch) gelukkig

Dé handleiding waar je al zolang naar zocht.

Herken je dit?

“Ik voel me vaak onbegrepen. Anderen vinden mijn manier van denken ingewikkeld of raar.”
“Ik pieker over de kleinste prullen en kan ook echt wakker liggen van de gekste dingen. Ik maak me heel snel zorgen, zelfs over dingen die nog niet aan de orde zijn, of niet eens mijn eigen zorgen zijn.”
“Ik ben ’s avonds in bepaalde periodes echt stik kapot, leeg, opgebrand. Zo fel dat ik er een grieperig gevoel van krijg of spierpijn in mijn rug en nek ervaar.”
“Loslaten of stoppen met denken is niet aan mij besteed, hoe graag ik het ook zou wensen!”
“Ik ben heel kritisch voor mezelf, ik wil het ook altijd goed doen voor een ander. Zodat ik niemand teleurstel.”
“Kritiek van anderen neem ik snel heel persoonlijk en zindert extreem lang na.”
“Zelfzorg, ja van gehoord, maar hoe moet dat in hemelsnaam als je zoveel balletjes in de lucht moet houden?”
“Alles is zo intens! Ik ervaar hierdoor snel stress, wat ook enorm veel effect heeft op mijn geduld en humeur.”
“Soms verlies ik het helemaal, dan ontplof ik of barst ik in huilen uit. Wat nadien dan weer zorgt voor een schuldgevoel.”
“Ik denk heel vaak na over wat anderen over mij denken/zeggen/vinden.”

Wat als je binnen een jaar dit kan zeggen:

“Ik voel me zoveel beter! Ik weet hoe mijn hoogsensitiviteit een rol speelt in mijn leven en kan ermee omgaan.”
“Ik voel me zoveel meer in balans. Wanneer ik toch even mijn evenwicht verlies, ga ik veel sneller zien van waar het komt en kan ik mezelf en de situatie goed en snel herstellen.”
“Ik geef veel beter mijn grenzen aan, waardoor mijn omgeving beter rekening houdt met mij.”
“Ik begrijp mezelf eindelijk, ik kan beter met al mijn gedachten en gevoelens om, waardoor ik veel meer rust ervaar.”
“Dankzij de juiste tips voel ik me beter in mijn vel en door de juiste inzichten weet ik nu beter waar ik naar op zoek ben of nodig heb om dit te bereiken.”

Klinkt dit als muziek in je oren, maar heb je geen flauw idee hoe je dat zou kunnen bereiken? Dan is het online traject Hoogsensitief en (toch) gelukkig echt iets voor jou.

Wat houdt het traject juist in?

Het hele traject bestaat uit 6 modules met in totaal meer dan 25u waardevolle tips en kennis in mensentaal. Ideaal voor elke soort uitdaging die je kan koppelen aan jouw hoogsensitiviteit. Nu en later. En geloof me, je kan meer aan die kapstok hangen dan je denkt.

Want ik geloof er echt in dat je hoogsensitief en gelukkig kan zijn. Niet het soort ‘geluk’ dat je koppelt aan de state of mind van mister Dalai Lama, maar wel van het soort geluk dat je terug doet lachen, je leert te relativeren, je terug rust en controle geeft, je beter zal doen slapen, je in je kracht zet. Dit is niet alleen voor jou fijn, maar zeker ook voor je hele omgeving. Ook voor je toekomst is dit traject de meest waardevolle investering die je kan maken. Je leven gaat meer op maat zijn van wat jij nodig hebt, wat je rust, verdieping en vreugde geeft. 

Je vraagt je misschien af wat er zoal in het traject ‘Hoogsensitief en (tóch) gelukkig’ zit. Wel ik heb voor elke module een kort filmpje voor je gemaakt. Zo kan je makkelijk ontdekken wat je mag verwachten van de verschillende modules. Want de ondertitel van het traject is: ‘dè handleiding waar je al zolang naar zocht’ en dat beloofd dus best wel wat.  

Module 1: wat is hoogsensitiviteit?

Module 2: De hoogsensitieve domeinen

Module 3: De negen triggers

Module 4: Zelfzorg en grenzen leren trekken HSP Proof

Module 5: Hoogsensitief in de liefde

Module 6: Een module speciaal voor je partner/omgeving

Een cadeau voor jezelf en je toekomst

Dit traject is vooral een cadeau voor jezelf. Een investering in jezelf om meer rust te krijgen dankzij de juiste inzichten, handvatten en tips. Daarnaast kan je zien dat er heel wat extra’s werden toegevoegd. E-books, webinars, maar ook interviews met andere experten worden hier exclusief voor jou aangeboden.

 

Reviews

Had ik dit traject maar eerder op mijn pad gekregen! Ik heb de lessen in mij opgenomen (heerlijk dat je telkens opnieuw kan herbekijken) en ben stilletjes gegroeid van iemand die altijd ja knikte om elke vorm van conflict te vermijden, naar iemand waarmee men rekening is beginnen te houden. Zowel binnen mijn gezin als op mijn werk tel ik mee. Ik heb mezelf nog nooit zo dicht bij mezelf weten staan. Ik ben elke keer opnieuw trots als ik mijn schoonmoeder durf zeggen dat ik de opvoeding van onze kinderen anders zie. In het begin schrok ze hier wel van (ik ook nog), maar nu krijg ik minder en minder opmerkingen. En echt, dat scheelt zoveel pijn en energie. Hemels!

Testimonial Item
Sofie, 34 jaar

Nooit gedacht dat ik als introvert hoogsensitief persoon assertief kon leren zijn. Maar dankzij jouw traject is het wonderwel gelukt! Eeuwig dankbaar! Het maakt elke dag opnieuw een verschil in mijn leven, Bieke!

Testimonial Item
Lien, 28 jaar

Dit traject is mijn lifesaver geworden Bieke! Ik voel me zoveel beter nu ik weet hoe ik zelfs de moeilijkste boodschappen kan verwoorden. Vooral mijn valkuilen leren herkennen en te weten dat ik op elke situatie kan terugkomen zijn al zo vaak nuttig geweest. Soms is het nog wat zoeken (groeien en knoeien zoals jij dat zo mooi zegt), maar het is zo’n geruststelling te weten dat ik jouw lessen levenslang kan herbekijken voor wanneer ik het even niet meer weet. En zo wordt het inderdaad groeien, terwijl het vroeger enkel bij knoeien bleef. Ik kan niet uitdrukken hoe dankbaar ik ben.

Testimonial Item
Marian, 39 jaar

Bieke, onwijs bedankt voor alle waardevolle inzichten die ik kreeg in het traject Assertiviteit HSP-proof! Ik werd me bewust van valkuilen en kreeg praktische handvaten om hier in verschillende situaties mee om te gaan. Dankzij dit traject heb ik echt het idee dat ik ‘level up’ ben gegaan. Zeker een aanrader voor iedereen die wel eens denkt: “Dit wil ik eigenlijk niet, maar laat ik het toch maar doen zodat ik geen ruzie krijg”. Deze investering was echt elke cent dubbel en dik waard!

Testimonial Item
Kevin, 25 jaar

Ik haalde zoveel uit het traject, omdat ik persoonlijk vragen kon stellen aan Bieke en ze je aanzet tot zelfreflectie. Je kiest zelf hoeveel tijd je er actief mee bezig bent. Ik beluister de video's tijdens het wandelen, zodat er steeds een win-win is.

Door haar inzichten voel ik me steeds gesterkt en merk ik dat ik telkens open sta om nieuwe zaken uit te testen, of dit ook werkt bij mij of ons gezin. Door actief deel te nemen, leer je ook de andere deelnemers beter kennen en voel je direct een klik. Dat helpt enorm!

Bedankt voor je enthousiasme telkens weer, Bieke!

Testimonial Item
Céline

Hoogsensitief en (toch) gelukkig. Een DIY traject dat jij op jouw moment en tempo kan volgen en levenslang kan (her)bekijken. 

Kortom dé hoogsensitieve handleiding waar je al zolang naar zocht.

€ 1.450 originele prijs, NU AAN € 599 excl BTW

6 modules met videotrainingen met meer dan 25 uur inzichten en concrete tips. Inhoud met een totaalwaarde van 2590 euro

Elke videotraining is ook voorzien van een audiobestand, zodat je het ook onderweg kan beluisteren. Om verder misbruik te voorkomen is het niet langer te downloaden, dus verbinding met het netwerk is wel nodig.

Extra’s zoals e-Books, PDF’s en aanvullende ondersteuning door andere experts

DIY versie wil zeggen dat er geen lives zijn. Het traject staat op zichzelf, alles wat je moet weten over je hoogsensitiviteit zit erin. Jij bepaalt de volgorde, want elke les is los van elkaar te bekijken, zodat je ten alle tijden kan groeien in het stukje waar je op dat moment in vastloopt. Een ander voordeel is dat je je eigen groeitempo bepaalt. Zonder tijdsdruk en wanneer het jou het beste past.

Levenslang toegang

Je kan meteen na aankoop starten en krijgt meteen toegang tot alle modules

error: Beveiligde inhoud