Online Trajecten

Hoogsensitiviteit in mensentaal

voor hoogsensitieve volwassenen

Herken je dit?

“Ik voel me vaak onbegrepen. Anderen vinden mijn manier van denken ingewikkeld of raar.”
“Ik pieker over de kleinste prullen en kan ook echt wakker liggen van de gekste dingen. Ik maak me heel snel zorgen, zelfs over dingen die nog niet aan de orde zijn, of niet eens mijn eigen zorgen zijn.”
“Ik ben ’s avonds in bepaalde periodes echt stik kapot, leeg, opgebrand. Zo fel dat ik er een grieperig gevoel van krijg of spierpijn in mijn rug en nek ervaar.”
“Loslaten of stoppen met denken is niet aan mij besteed, hoe graag ik het ook zou wensen!”
“Ik ben heel kritisch voor mezelf, ik wil het ook altijd goed doen voor een ander. Zodat ik niemand teleurstel.”
“Kritiek van anderen neem ik snel heel persoonlijk en zindert extreem lang na.”
“Zelfzorg, ja van gehoord, maar hoe moet dat in hemelsnaam als je zoveel balletjes in de lucht moet houden?”
“Alles is zo intens! Ik ervaar hierdoor snel stress, wat ook enorm veel effect heeft op mijn geduld en humeur.”
“Soms verlies ik het helemaal, dan ontplof ik of barst ik in huilen uit. Wat nadien dan weer zorgt voor een schuldgevoel.”
“Ik denk heel vaak na over wat anderen over mij denken/zeggen/vinden.”

Wat als je binnen een jaar dit kan zeggen:

“Ik voel me zoveel beter! Ik weet hoe mijn hoogsensitiviteit een rol speelt in mijn leven en kan ermee omgaan.”
“Ik voel me zoveel meer in balans. Wanneer ik toch even mijn evenwicht verlies, ga ik veel sneller zien van waar het komt en kan ik mezelf en de situatie goed en snel herstellen.”
“Ik geef veel beter mijn grenzen aan, waardoor mijn omgeving beter rekening houdt met mij.”
“Ik begrijp mezelf eindelijk, ik kan beter met al mijn gedachten en gevoelens om, waardoor ik veel meer rust ervaar.”
“Dankzij de juiste tips voel ik me beter in mijn vel en door de juiste inzichten weet ik nu beter waar ik naar op zoek ben of nodig heb om dit te bereiken.”

Klinkt dit als muziek in je oren, maar heb je geen flauw idee hoe je dat zou kunnen bereiken? Dan is het online traject Hoogsensitiviteit in mensentaal iets voor jou. 

Waarom zou ik je kunnen helpen?

Ik herken al die struggels even goed als jij nu. Ik heb jarenlang gesukkeld door mijn hoogsensitiviteit, zonder te weten hoe dit kwam en wat hoogsensitiviteit was. Pas toen ik wist dat wat ik voelde en de manier waarop ik dacht een verklaring had, vielen de puzzelstukjes in elkaar. Het was het begin van een confronterende zoektocht, eentje zonder duidelijke richting, laat staan duidelijke, concrete en toepasbare handvatten. Want je zoektocht is niet gedaan wanneer je weet dat je hoogsensitief bent. Naast dat inzicht is het zoeken naar hoe je ermee kan leren omgaan? En dat is niet zo simpel.

Ik onderzocht de voorbije jaren op drie niveaus het kenmerk hoogsensitiviteit. Ook met drie verschillende doelen;
Hoe houd ik mijn hoogsensitieve kind in balans en begrijp ik hem beter?
Hoe blijf ik zelf in evenwicht?
Hoe ondersteun ik mijn hoogsensitieve clienten het best om hiermee om te kunnen gaan zonder dat ze afhankelijk blijven van mijn hulp?

De neurobiologische inzichten over hoogsensitiviteit zorgden voor antwoorden en verklaringen. Toch was ‘overeind’ blijven geen logisch gevolg. Daarvoor ging ik op zoek naar wat hoogsensitieve personen telkens onderuithaalde en wat ervoor zorgde dat we beter in balans bleven. Hieruit ontstonden de 9 triggers met daarbij een heel praktische handleiding. Deze handleiding volgden al heel wat mensen in mijn praktijk. Enkele weken later konden ze zonder mij, met veel inzichten en handvatten verder in de verschillende rollen en uitdagingen van hun leven. En omdat ik veel meer mensen wilde helpen dan enkel mijn clienten schreef ik die de handleiding uit in het Hoogsensitief ouderschap.

Ondertussen is het boek op een half jaar tijd meer dan 5000 keer verkocht, verscheen op minder dan een jaar tijd de vierde druk en is het vertaald in het Frans. Maar ik heb zoveel meer te vertellen nog dan wat er in het boek aan bod kon komen. En de wachtlijst is sinds het succes van mijn boek ontploft. De behoefte is groter dan dat ik individueel kan aanbieden. Dus werd het tijd om dit online traject te ontwikkelen. Om nog meer mensen te kunnen helpen met àl mijn kennis over hoogsensitiviteit in mensentaal. Want zoals ik al zei is het soms een confronterende zoektocht, als het dan ook nog eens te technisch is of de tips niet toepasbaar zijn in de realiteit, dan is het alleen maar extra frustrerend en moeizaam. Laat dat nu net zijn waar ik je vanaf wil helpen.

Ik wil je leren wat hoogsensitiviteit is en hoe je ermee kan omgaan. Dit in concrete, nuchtere, heldere, en duidelijke taal. Herkenbaar door voorbeelden die je makkelijk naar jouw situatie kan vertalen. Al mijn expertise gebundeld in een online traject op een heel authentieke Bieke-manier, zoals jullie me kennen van in het boek en op Instagram.

De voordelen van een online traject:

Het is online, dus je kan het op je eigen tempo volgen.

Je krijgt levenslang toegang. Je kan het zo vaak als je wilt herhalen.

Ook wanneer ik bepaalde modules verfijn, aanvul of update, zal je na afloop van jouw traject hiervan kunnen genieten.

Het is veel goedkoper dan coaching hier in de praktijk.

Je kan het waar ter wereld dan ook bekijken.

De drie online trajecten “Hoogsensitiviteit in mensentaal”

Cadeautjes & voordelen

Dit traject is vooral een cadeau voor jezelf. Een investering in jezelf om meer rust te krijgen dankzij de juiste inzichten, handvatten en tips. Daarnaast kan je zien dat er per traject ook een extra cadeau is toegevoegd in de vorm van bonusmodules. Voor het Gouden traject is dat een bonusvideo gericht aan je partner/omgeving. Voor het Diamanten traject is er nog een extra bonusvideo gericht aan je hoogsensitieve kind.

Ook andere experts gaan jou mee begeleiden. Zo is er een aflevering waarin Christel Vermeylen je meer vertelt over de link tussen voeding – hormonen en hoogsensitiviteit. Katrien Smets vertelt je meer over hoe belangrijk je ademhaling is voor je stressniveau beter onder controle te krijgen. En Sandra Kleipas vertelt je meer over beeldenken en hoogsensitieve personen met een sterke wil. 

Het grootste voordeel is de levenslange toegang tot jouw traject! Je kan elke module ook zo vaak als je zelf wenst (her)bekijken.Ook als de modules later worden aangepast krijg je altijd de nieuwste update te zien. Ook extra modules of nieuwe interviews met experten die toegevoegd worden als dit traject zich herhaalt zullen ook voor jou beschikbaar zijn. Je koopt dus nu jouw traject en ontvang later gratis iedere nieuwe update en extra modules die ontwikkeld worden. 

let op, de deuren gaan maar op bepaalde momenten open en Vol is vol!

Momenteel is dit traject lopende, meld je hier vrijblijvend aan voor de volgende ronde die nog in 2021 zal georganiseerd worden. Ook dan zullen de plaatsen beperkt zijn.

Gouden traject voor hoogsensitieve volwassenen

€ 970

4 modules met videotrainingen

E-Book + bonusmodule Hoogsensitiviteit in de liefde

4 live zoomsessies

Bonusmodule voor je partner/omgeving

Levenslang toegang

Levenslang updates

Betalen in 10 maandelijkse schijven van € 97 is mogelijk.

Het exclusieve traject voor als je ook individuele ondersteuning wenst

€ 1270

Het Gouden OF het Diamanten traject.

alle live zoomsessies van je gekozen traject  +  twee individuele coachingsessies op maat van jouw vraag/behoefte

Levenslang toegang

Levenslang updates

Betalen in 10 maandelijkse schijven van € 127 is mogelijk.

error: Beveiligde inhoud