Online Traject

Hoogsensitief en (toch) gelukkig

Dé handleiding in mensentaal voor hoogsensitieve volwassenen

Herken je dit?

“Ik voel me vaak onbegrepen. Anderen vinden mijn manier van denken ingewikkeld of raar.”
“Ik pieker over de kleinste prullen en kan ook echt wakker liggen van de gekste dingen. Ik maak me heel snel zorgen, zelfs over dingen die nog niet aan de orde zijn, of niet eens mijn eigen zorgen zijn.”
“Ik ben ’s avonds in bepaalde periodes echt stik kapot, leeg, opgebrand. Zo fel dat ik er een grieperig gevoel van krijg of spierpijn in mijn rug en nek ervaar.”
“Loslaten of stoppen met denken is niet aan mij besteed, hoe graag ik het ook zou wensen!”
“Ik ben heel kritisch voor mezelf, ik wil het ook altijd goed doen voor een ander. Zodat ik niemand teleurstel.”
“Kritiek van anderen neem ik snel heel persoonlijk en zindert extreem lang na.”
“Zelfzorg, ja van gehoord, maar hoe moet dat in hemelsnaam als je zoveel balletjes in de lucht moet houden?”
“Alles is zo intens! Ik ervaar hierdoor snel stress, wat ook enorm veel effect heeft op mijn geduld en humeur.”
“Soms verlies ik het helemaal, dan ontplof ik of barst ik in huilen uit. Wat nadien dan weer zorgt voor een schuldgevoel.”
“Ik denk heel vaak na over wat anderen over mij denken/zeggen/vinden.”

Wat als je binnen een jaar dit kan zeggen:

“Ik voel me zoveel beter! Ik weet hoe mijn hoogsensitiviteit een rol speelt in mijn leven en kan ermee omgaan.”
“Ik voel me zoveel meer in balans. Wanneer ik toch even mijn evenwicht verlies, ga ik veel sneller zien van waar het komt en kan ik mezelf en de situatie goed en snel herstellen.”
“Ik geef veel beter mijn grenzen aan, waardoor mijn omgeving beter rekening houdt met mij.”
“Ik begrijp mezelf eindelijk, ik kan beter met al mijn gedachten en gevoelens om, waardoor ik veel meer rust ervaar.”
“Dankzij de juiste tips voel ik me beter in mijn vel en door de juiste inzichten weet ik nu beter waar ik naar op zoek ben of nodig heb om dit te bereiken.”

Klinkt dit als muziek in je oren, maar heb je geen flauw idee hoe je dat zou kunnen bereiken? Dan is het online traject Hoogsensitief en (toch) gelukkig echt iets voor jou.

Wat houdt het traject juist in?

Het hele traject bestaat uit 6 modules met in totaal meer dan 25u waardevolle tips en kennis in mensentaal. Levenslang beschikbaar, dus op je eigen tempo te volgen en ideaal voor elke soort uitdaging die je kan koppelen aan jouw hoogsensitiviteit. Nu en later. En geloof me, je kan meer aan die kapstok hangen dan je denkt.

Want ik geloof er echt in dat je hoogsensitief en gelukkig kan zijn. Niet het soort ‘geluk’ dat je koppelt aan de state of mind van mister Dalai Lama, maar wel van het soort geluk dat je terug doet lachen, je leert te relativeren, je terug rust en controle geeft, je beter zal doen slapen, je in je kracht zet. Dit is niet alleen voor jou fijn, maar zeker ook voor je hele omgeving. Ook voor je toekomst is dit traject de meest waardevolle investering die je kan maken. Je leven gaat meer op maat zijn van wat jij nodig hebt, wat je rust, verdieping en vreugde geeft. 

Je vraagt je misschien af wat er zoal in het traject ‘Hoogsensitief en (tóch) gelukkig’ zit. Wel ik heb voor elke module een kort filmpje voor je gemaakt. Zo kan je makkelijk ontdekken wat je mag verwachten van de verschillende modules. Want de ondertitel van het traject is: dè handleiding waar je al zolang naar zocht en dat beloofd dus best wel wat.  

Module 1: wat is hoogsensitiviteit?

Module 2: De hoogsensitieve domeinen

Module 3: De negen triggers

Module 4: Zelfzorg en grenzen leren trekken HSP Proof

Module 5: Hoogsensitief in de liefde

Module 6: Een module speciaal voor je partner/omgeving

extra’s, Cadeautjes & voordelen

Dit traject is vooral een cadeau voor jezelf. Een investering in jezelf om meer rust te krijgen dankzij de juiste inzichten, handvatten en tips. Daarnaast kan je zien dat er vaak extra’s worden toegevoegd. E-books, webinars, maar ook interviews met andere experten worden hier exclusief voor jou aangeboden. 

Dus ook andere experts gaan jou dus ondersteunen en inpireren. Zo is er een aflevering waarin Christel Vermeylen je meer vertelt over de link tussen voeding – hormonen en hoogsensitiviteit. Katrien Smets vertelt je meer over hoe belangrijk je ademhaling is voor je stressniveau beter onder controle te krijgen. En er staan nog enkele interviews gepland!

Het grootste voordeel is de levenslange toegang tot jouw traject! Je kan elke module ook zo vaak als je zelf wenst (her)bekijken.Ook als de modules later worden aangepast krijg je altijd de nieuwste update te zien. Ook extra modules of nieuwe interviews met experten die toegevoegd worden als dit traject zich herhaalt zullen ook voor jou beschikbaar zijn. Je koopt dus nu jouw traject en ontvang later gratis iedere nieuwe update en extra modules die ontwikkeld worden. 

Als je instapt in november/december 2021, zal je vanaf januari 2022 ook zes maanden live coaching van me krijgen via Zoom. Dit is samen in groep en zorgt voor ontzettend veel (h)erkenning en geruststelling. Jullie vragen staan er steeds centraal. En het biedt de mogelijkheid om de modules live nog extra verdieping te geven, gekoppeld aan jullie situaties/vragen/behoeften. Achteraf worden de replays aan je traject toegevoegd. Je hoeft dus niets te missen. 

De eerste 100 inschrijvingen krijgen bovenop alles nog een extra leuk cadeautje toegestuurd! OP = OP

Let op, de deuren sluiten 12 december 2021!

.

error: Beveiligde inhoud