Online Traject

Hoogsensitief (op)groeien

Dé ultieme gids voor ouders van hoogsensitieve kinderen.

Dit traject kan het verschil maken tussen een gelukkig en ongelukkig hoogsensitief kind!

Een hoogsensitief kind kan echt gebukt gaan onder zijn/haar hoogsensitiviteit. Als ouder deel je mee in die pijn. Want je ziet de struggle van je kind en/of je ervaart de huil- en woedebuien. Alleen weet je niet altijd hoe je je kind het best kan helpen, begrijpen of ondersteunen in zijn/haar hoogsensitiviteit. Lang niet gek.

Ik heb zelf ook met mijn handen in het haar gezeten:

I

Moedeloos telkens mijn zoon zei: “Laat maar, je begrijpt me toch niet!”.

I

Of machteloos, bij elke strijd omdat ik dacht dat hij te koppig was om te doen wat ik vroeg.

I

Of in twijfel, als ik voelde dat er iets was dat hij niet wilde vertellen.

I

Of onzeker, omdat ik dacht dat ik het verkeerd deed, dat het aan ons lag.

I

Of in angst als ik dacht dat er iets met hem scheelde…

Traditionele aanpak werkte niet en ‘vrijheid blijheid’ voelde voor ons als ouder ook niet goed. We wilden ons kind begrijpen en ondersteunen, op een manier dat voor ons hele gezin werkte. Waar er naast plezier ook duidelijke grenzen zijn. En die manier vonden we, passen we nog steeds toe en plukken er dagelijks de vruchten van. Het leuke is, dat dit ook kan werken voor jou en je kind. Want eerlijk is eerlijk, we moesten er niet eens zoveel moeite voor doen. Nog steeds niet. Het enigste wat nodig is om dit te kunnen is:

I

Open staan voor het kenmerk hoogsensitiviteit.

I

Hoogsensitiviteit leren kennen, de wetenschappelijke basis ervan.

I

De basisprincipes van hoogsensitief opvoeden meenemen in je communicatie en handelen.

I

De negen triggers leren herkennen en de handvatten inzetten wanneer nodig.

Het eerste puntje is aan jou, al de rest daar zorg ik in het traject voor!

En zo ga je van onrust naar rust. Van uit balans naar weer in balans. Van strijd naar verbinding. Van onbegrip naar begrip. Van met je handen in het haar naar vertrouwen, zowel in je kind als in jezelf als ouder.

Ik neem niet enkel ons gezin als referentie, maar ook de meer dan 300 ouders die ik al mocht begeleiden en die me achteraf dit vertelden:

Ik ben zo blij dat we nu al weten hoe we onze Stan kunnen helpen. Jou begeleiding was de beste investering die we konden maken om hem op te laten groeien als hoogsensitief kind. We weten dat het allemaal ‘ok’ is en goed komt. En er zijn amper nog woedebuien, en als ze er nog zijn weten we tenminste wat we kunnen doen om hem er doorheen te helpen. Ik kan je niet genoeg bedanken.

Testimonial Item
Lotte, mama van Stan (3 jaar)

We spreken nu samen een nieuwe taal als ouders. En we spraken die taal heel snel, omdat het resultaat telkens zo positief was. Dat motiveerde ons om al je tips te proberen. En ook al was mijn man altijd wat sceptisch, hij is nu eens zo enthousiast. Zijn band met onze dochter is nu zoveel beter. En hij begrijpt mij nu ook beter.

Testimonial Item
Griet, mama van Sien (12 jaar)

Ik begrijp mijn zoon nu zoveel sneller en beter. Ik kan hem nu eindelijk beter helpen met de uitdagingen die zijn hoogsensitiviteit bieden. En heel eerlijk…ik begrijp mezelf nu ook een pak beter!

Testimonial Item
An, mama van Juul (9jaar)

“Bedankt Bieke, op amper enkele weken voel en zien we een verschil waar we nooit van hadden durven dromen. En het kost ons niet eens veel moeite! Enkele concrete tips van jou die we met veel liefde toepassen brachten ons al verder dan we konden hopen.”

Testimonial Item
Tom en Nathalie, ouders van Marie (5 jaar)

Ik had al wel wat gelezen over hoogsensitieve kinderen. Maar echt Bieke, wat jij me nog hebt bijgeleerd is onvoorstelbaar. De waarde van jouw woorden zijn voelbaar in ons hele gezin, in ons dagelijks leven, in elke moeilijke situatie,… het is de combinatie van jouw geruststelling en jouw ontelbaar vele tips die me op een korte tijd zoveel meer vertrouwen hebben gegeven. Zowel in mezelf als ouder, als vertrouwen in mijn kind: dat het goed komt! Ik heb jaren met mijn handen in het haar gezeten en mijn neus in ontelbaar veel boeken. En nu kan ik eindelijk zeggen dankzij het traject dat ik ècht ben geholpen. Dankjewel daarvoor!

Testimonial Item
Nathalie, mama van Saar (9jaar)

Dit kan ook jou verhaal zijn!

Omdat mijn praktijk een te lange wachtlijst heeft gekregen door het succes van mijn boek “Hoogsensitief ouderschap” heb ik besloten om al mijn kennis online met jullie te delen. Al mijn kennis? Ja dat mag je letterlijk nemen. Alles dat ik tegen jou zou vertellen in de praktijk heb ik nu in videomodules gegoten. Alles wat je nodig hebt om je hoogsensitieve kind beter te begrijpen en ondersteunen deel ik in mensentaal met je. Vol tips die makkelijk toepasbaar zijn, die makkelijk te vertalen zijn naar je eigen gezin/situatie. Verder is het traject levenslang van jou. Dus je kan het telkens opnieuw herbekijken als het nodig is. Op jouw tempo. En elk videofragment is ook in audio toegevoegd, want zo kan je het beluisteren terwijl je je huishouden runt of taxi papa/mama speelt.

Mijn eigen expertise wordt ook aangevuld met interviews met andere experts. Om er zo echt voor te kunnen zorgen dat je het hele verhaal krijgt!

Het is een investering voor de rest van jullie leven als ouder. Het traject is de start van een nieuw soort leven in je gezin. Eentje met meer rust, wederzijds begrip, minder weerstand/gedoe, groei en vertrouwen. 

Het is een investering in de toekomst van je kind. Stel je voor dat je kind nu al zijn/haar hoogsensitiviteit leet te begrijpen en er dankzij jou ook mee leert omgaan. Want kinderen leren door te ervaren, van jou, van wat jij toepast en wat zij voelen dat werkt. Ze zullen zo veeeeel minder last ervaren door hun hoogsensitiviteit in hun groei naar volwassenheid, in hun toekomstig leven. Het is nu dat ze het kunnen gebruiken en later dat ze er nog steeds de vruchten van zullen plukken. 

Dankzij jullie als ouders. Die nu investeren in de rest van hun hoogsensitieve toekomst.

Wat komt er allemaal aan bod in het traject:

I

Wat is hoogsensitiviteit, wetenschappelijke verklaringen in mensentaal.

I

Wat is het niet? De misverstanden en de verwarring die vaak terug komen, zoals over autisme, AD(H)D,…

I

De drie domeinen waarin je kind hoogsensitief kan zijn. Zodat je gerichter aan de slag kan.

I

De negen triggers vertaald naar de leefwereld van jullie hoogsensitieve kind en ook aan hem/haar gericht.

I

De typische uitdagingen zoals naar school gaan, slapen, zindelijkheid, strijd, heftige emoties, sterke wil,… Aangevuld met jullie persoonlijke vragen die ik zal beantwoorden.

I

Beelddenken en/of andere uitdagingen binnen het onderwijs.

I

Hoogsensitief opvoeden en hoe je dit samen kan doen.

I

De invloed van voeding op hoogsensitiviteit.

I

Een aparte module voor je kind, wat je dochter/zoon best weet over hoogsensitiviteit.

Ben je nog niet zeker of je kind hoogsensitief is, doe dan hier de test.

Check hieronder de filmpjes van elke module. Zo weet jij exact wat je mag verwachten van het traject!

Module Hoogsensitieve Kinderen

Module Hoogsensitiviteit & School

Module Hoogsensitief Opvoeden

Module Slapen

Module De 9 Triggers

Module Speciaal voor je kind

Zoom & Extra

Hoogsensitief (op)groeien LIGHT

Het traject dat hét verschil maakt voor jou en je hoogsensitieve kind. Nu, maar ook voor later!

€ 1200 originele prijs, NU AAN € 599

6 uitgebreide modules (video en audio). Meer dan 25 uur materiaal met een totaalwaarde van 2590 euro. 

2 modules gericht aan je hoogsensitieve zoon/dochter

Levenslang toegang

DIY versie

Meteen te starten. 

error: Beveiligde inhoud