Welkom bij Hoogsensitief Groeien!

 

En ik zal nog even voorzichtig enthousiast zijn, want dat jij hier bent betekent dat je op zoek bent. Afhankelijk van waar je in die zoektocht staat ga je helemaal anders naar jouw hoogsensitieve kenmerk kijken.

^

Ik voel me soms zo anders en onbegrepen!

^

Nog niet zeker?

^

Ik ben er net achter gekomen!

^

Ik weet het al even, maar ben er nog niet echt mee bezig geweest.

^

OK, ik ben hoogsensitief, maar hoe ga ik ermee om?

^

Let’s deal with it!

^

Ik heb rust gevonden en blijf zoveel beter in evenwicht

Meer dan welkom!

Eender op welk punt je momenteel zit: je bent meer dan welkom! En ik hoop ook dat je op deze manier ziet dat er heel wat groei mogelijk is binnen jouw hoogsensitiviteit!

Binnen een jaar kan je van het eerste naar het laatste punt doorgroeien! Hoe weet ik dat? Omdat ik al duizenden mensen ondertussen op weg mocht helpen. En ze op een jaar tijd allemaal enorm zag groeien naar meer geluk er heel wat meer rust in hun hoofd, lichaam en gevoel.

Ikzelf deed er heel wat meer jaren over. Er bestond gewoon minder informatie over toen ik ontdekte dat ik hoogsensitief was en nog belangrijker: ik vond nergens echt goeie tips. Ofwel was het praktisch niet haalbaar (yogamatten in de tropenjaren zijn ver zoek) , ofwel was het te zweverig (met wierook alleen kom je er echt niet!), ofwel niet concreet genoeg (alsof je met de tip: Stop het piekeren! zomaar zou kunnen stoppen?!).

Soit, ik ontwikkelde mijn eigen tips met veel trial and error. En dat hoef je dus al niet meer te doen! Want ik bundelde al mijn kennis en tips voor jou in een online aanbod!

Hoogsensitief Groeien

Het aanbod voor Hoogsensitieve volwassenen die willen groeien

^

Het grote traject

^

Masterclasses

^

Live Event

^

Dagtraining

error: Beveiligde inhoud