Hoogsensitief Groeien

Het aanbod voor Hoogsensitieve volwassenen die willen groeien

Groei all the way

Groei offline

Groei all the way

De grote trajecten zijn gebaseerd op hoe ik jou persoonlijk zou begeleiden in jouw hoogsensitieve groei als je bij mij in de praktijk zou starten.

Ervaring

Ik deed dit verschillende jaren en het viel op dat elke hoogsensitieve persoon die zijn/haar hoogsensitiviteit pas leerde kennen op volwassen leeftijd ongeveer hetzelfde parcours aflegde. Elke keer opnieuw hadden ze dezelfde soort inzichten en handvatten nodig, elke keer opnieuw botsten ze tegen dezelfde soort obstakels aan, elke keer opnieuw liepen ze vast in dezelfde soort uitdagingen.

Resultaat

Wetenschappelijke inzichten in mensentaal zorgden voor verklaringen en rust. Eindelijk voelde ze zich niet meer abnormaal of gek. Eindelijk vielen puzzelstukjes op hun plek. Eindelijk wisten waardoor zoveel ‘mis’ liep in hun leven en leerden ze ook zien dat er tegelijk niets ‘mis’ met hen was.

Concrete handvatten en tips zorgden ervoor dat ze vooruit konden. Terwijl velen het geval hadden al jaren te moeten vechten, zich niet begrepen voelden en vast zaten.

Een leven voor en na dat je ontdekt dat je hoogsensitief bent

Het was een voorrecht om deze mensen te zien groeien naar meer rust en geluk in hun leven. Het was elke keer ook het bewijs dat er ‘een leven voor’ en ‘een leven na’ is wanneer je ontdekt dat je hoogsensitief bent. Mijn clienten waren het levende bewijs dat je op een jaar tijd met de juiste inzichten en tips kon groeien van ‘gecracht’ naar terug gelukkig in evenwicht.

Er is wel degelijk een soort handleiding om te kunnen groeien in je hoogsensitiviteit. Zodat het geen last meer moet zijn. Zodat het niet altijd zo vermoeiend moet zijn. Zodat je niet altijd overspoeld wordt door emoties. Zodat je niet meer vastloopt in gepieker.

Online geeft zoveel mogelijkheden

Het voordeel om alles nu in een online traject te bundelen was dan ook super groot! Zowel voor jou als voor mij.

Voor mij: want ik moet niet elke keer hetzelfde verhaal vertellen en kan ondertussen nog veel meer ontwikkelen en hoogsensitieve personen laten groeien.

Voor jou: omdat er geen wachtlijst is, je meteen kan starten, geen afspraak moet plannen, je het op jouw tempo kan volgen, ik er altijd ben als je ergens in vastloopt, je dit overal ter wereld kan volgen en dit dag & nacht, …

Ik neem je van A tot Z mee

Zodat je echt alles krijgt wat nodig is om te groeien in jouw hoogsensitiviteit! Je gaat ervan versteld staan hoe hard en snel je gaat groeien! Want er zooooooveel dat ik je kan leren! En er zijn gelukkig ook zoveel tips die je makkelijk gaat kunnen toepassen in je dagelijks leven die meteen voor een verschil gaan zorgen!

Het kan. Het is mogelijk. En als ik het kan, samen met ondertussen meer dan 1000 clienten, dan kan het ook voor jou.

Klaar om ook all the way op je eigen tempo te groeien?

Ontdek hier dan wat het traject exact inhoud! Zodat je perfect weet wat je kan verwachten en hoe jouw groei eruit kan zien!

Had ik dit traject maar eerder op mijn pad gekregen! Ik heb de lessen in mij opgenomen (heerlijk dat je telkens opnieuw kan herbekijken) en ben stilletjes gegroeid van iemand die altijd ja knikte om elke vorm van conflict te vermijden, naar iemand waarmee men rekening is beginnen te houden. Zowel binnen mijn gezin als op mijn werk tel ik mee. Ik heb mezelf nog nooit zo dicht bij mezelf weten staan. Ik ben elke keer opnieuw trots als ik mijn schoonmoeder durf zeggen dat ik de opvoeding van onze kinderen anders zie. In het begin schrok ze hier wel van (ik ook nog), maar nu krijg ik minder en minder opmerkingen. En echt, dat scheelt zoveel pijn en energie. Hemels!

Testimonial Item
Sofie, 34 jaar

Nooit gedacht dat ik als introvert hoogsensitief persoon assertief kon leren zijn. Maar dankzij jouw traject is het wonderwel gelukt! Eeuwig dankbaar! Het maakt elke dag opnieuw een verschil in mijn leven, Bieke!

Testimonial Item
Lien, 28 jaar

Dit traject is mijn lifesaver geworden Bieke! Ik voel me zoveel beter nu ik weet hoe ik zelfs de moeilijkste boodschappen kan verwoorden. Vooral mijn valkuilen leren herkennen en te weten dat ik op elke situatie kan terugkomen zijn al zo vaak nuttig geweest. Soms is het nog wat zoeken (groeien en knoeien zoals jij dat zo mooi zegt), maar het is zo’n geruststelling te weten dat ik jouw lessen levenslang kan herbekijken voor wanneer ik het even niet meer weet. En zo wordt het inderdaad groeien, terwijl het vroeger enkel bij knoeien bleef. Ik kan niet uitdrukken hoe dankbaar ik ben.

Testimonial Item
Marian, 39 jaar

Bieke, onwijs bedankt voor alle waardevolle inzichten die ik kreeg in het traject Assertiviteit HSP-proof! Ik werd me bewust van valkuilen en kreeg praktische handvaten om hier in verschillende situaties mee om te gaan. Dankzij dit traject heb ik echt het idee dat ik ‘level up’ ben gegaan. Zeker een aanrader voor iedereen die wel eens denkt: “Dit wil ik eigenlijk niet, maar laat ik het toch maar doen zodat ik geen ruzie krijg”. Deze investering was echt elke cent dubbel en dik waard!

Testimonial Item
Kevin, 25 jaar
error: Beveiligde inhoud