Hoogsensitief Groeien

De Podcast

Het kon niet uitblijven. En het viel ook niet zomaar uit de lucht. Ik broedde meer dan anderhalf jaar op de podcast “Hoogsensitief Groeien”

Ik ben een technische kluns, dat weerhield me lang.Maar daarnaast wilde ik ook niet de zoveelste podcast zijn. Ik zocht dus eerst uit welk gevoel jullie wilden overhouden aan het beluisteren van een podcast. En jullie wensten geruststelling, herkenbaarheid, erkenning en inspiratie.

Bouwstenen

Dus dat werden de bouwstenen van Hoogsensitief Groeien de podcast.

Maar om jullie niet altijd te belasten met een monoloog van mezelf, heb ik ook gasten uitgenodigd. Ofwel zijn ze zelf hoogsensitief of hebben ze iets met hoogsensitiviteit. Mijn expertise zal dus worden aangevuld met de expertise van anderen, maar ook met persoonlijke verhalen.

Als je geen enkele aflevering wil missen, abonneer je dan gratis en krijg automatisch melding van een nieuwe aflevering.

Fan van een aflevering? Deel het zeker op Instagram, zo help je me mee om hoogsensitiviteit wat beter bekend te maken in deze minder sensitieve wereld die nog vol misverstanden zit als het gaat over hoogsensitiviteit.

In gesprek met Esther Bergsma over hoogsensitieve kinderen en hoogsensitieve ouders.

In gesprek met Tuur, over hoe het voelt om een hoogsensitief kind te zijn.

Welkom bij de podcast Hoogsensitief Groeien

Ik was ook al te gast in heel wat andere podcasts. Ahja want als er nu één ding is dat ik heel graag doe, dan is het babbelen over mijn passie.

Dus voor tijdens een wandeling, lange autorit, een volle wasmand strijk… zijn de volgende podcastafleveringen ook leuk om eens te beluisteren. Ze nodigden me uit om over hoogsensitiviteit te praten:

De podcast met Mama Baas

De podcast met Radio Mama (1)

De podcast met Radio Mama (2)

De podcast met YogaLab

De podcast met Plan S

De podcast met de Gezinsbond

error: Beveiligde inhoud