Hoogsensitief Groeien

Het aanbod voor Hoogsensitieve volwassenen die willen groeien

Groei thema per thema

Groei all the way

Groei in 1 onderwerp

Groei samen

Groei offline

Groei in 1 onderwerp

Masterclass…iets voor jou?

Misschien weet je al heel veel over hoogsensitiviteit en zoek je vooral verdieping in heel concrete onderdelen waar je telkens opnieuw in vastloopt?

Misschien ben je al in begleiding (geweest) en wil je nog eens even wat extra voeding om je hoogsensitiviteit goed te ‘onderhouden’?

Misschien heb je minder tijd en wil je je even focussen op 1 onderdeel van je hoogsensitiviteit?

Misschien wil je ook wel coaching rond een bepaald onderwerp, maar heb je geen zin in lange trajecten of therapie?

Misschien wil je wat opfrissing en ben je vooral benieuwd naar welke tips ik over dit onderdeel met jou kan delen?

De Masterclasses zijn een verdieping over één speciefiek hoogsenitief knelpunt! Voorlopig zijn er drie ontwikkeld:

Al deze Masterclasses zijn doorlopend te koop. Gewoon op het moment dat jij er nood aan hebt. En dit voor maar 39 euro. En geloof me, er zit veel meer waarde in dan jij je nu al kan voorstellen! Het valt echt in mijn persoonlijke rubriek van: had ik dat zelf maar eerder geweten in mijn leven!

Daarnaast zijn alle Masterclasses ook één keer per jaar beschikbaar MET een online live coaching van mij eraan gekoppeld. Waardoor we dus een online moment creeeren om je vragen over dit onderwerp aan mij te stellen.

No panic at the disco, je hoeft hier niet op te wachten! Iedereen die de Masterclass doorheen het jaar aankoopt zal een mail krijgen met de vraag of ze hieraan willen deelnemen. Door een upgrade van 10 euro kan je dan deelnemen aan de live coaching die we over jouw aangekochte masterclass organiseren!

error: Beveiligde inhoud