Welkom bij Hoogsensitief (op)groeien!

Een platform voor ouders met hoogsensitieve kinderen.

Je bent hier niet zomaar…je weet, of hebt het vermoeden, dat je kind hoogsensitief is. En dat maakt je zoekend en bezorgd als ouder. Want je kind is gevoelig en de wereld is dat niet overal of altijd. Het is ontzettend confronterend ook om je kind te zien worstelen met heel alledaagse situaties, gewoon omdat het overweldigd wordt door prikkels en/of vastloopt in het vele denken en voelen.

Je bent niet alleen!

Niets is zo heftig voor een ouder dan je kind in pijn of ongelukkig te zien. Je voelt je machteloos en vraagt je stilletjes af of het wel goed komt. Je probeert vanalles, maar zelfs met de beste bedoelingen lijk je je kind niet te kunnen helpen zoals je zou wensen.

Hey…en ik ken dat. Je bent dus niet alleen. Samen met mij en jou, zijn heel wat ouders met hoogsensitieve kinderen op een bepaald moment beginnen zoeken naar antwoorden en tips die kunnen helpen.

Ben je benieuwd naar hoe mijn hoogsensitief verhaal begon? Lees het hier

Maar op deze pagina gaat het over jou en je (vermoedelijk) hoogsensitieve zoon/dochter. En waarschijnlijk waai je hier aan omdat je OF gewoon nieuwsgierig bent en eens wil neuzen OF je kind ervaart op dit moment echt last door zijn hoogsensitiviteit en je zit met je handen in het haar als ouder.

Waar zit jij op deze lijn? Check het en kijk wat jou nu al zou kunnen helpen.

^

Wat is er toch aan de hand met mijn kind? En wat doe ik verkeerd?

^

Ik twijfel nog… is mijn kind écht hoogsensitief?

^

Ik ben er net achter gekomen: mijn kind is hoogsensitief!

^

Oei en ik ben het misschien ook?!

^

Ik weet het al even, maar ben er nog niet echt mee bezig geweest.

^

OK, mijn kind is hoogsensitief, HOE kan ik hem/haar helpen?

^

Let’s deal with it!

^

And then there was peace and happiness!

Meer dan welkom!

Eender op welk punt je momenteel zit: je bent hier meer dan welkom! En ik hoop ook dat je op deze manier ziet dat er heel wat groei mogelijk is!

Binnen een jaar kan je van het eerste naar het laatste punt doorgroeien! Hoe weet ik dat? Omdat ik al duizenden ouders ondertussen op weg mocht helpen. En ze op een jaar tijd allemaal enorm samen met hun kinderen zag groeien naar meer geluk er heel wat meer rust in huis!

Ikzelf deed er heel wat meer jaren over. Er bestond gewoon minder informatie over toen ik ontdekte dat Tuur en ik hoogsensitief bleken te zijn. En nog belangrijker: ik vond nergens echt goeie tips. Ofwel was het praktisch niet haalbaar (yogamatten in de tropenjaren zijn ver zoek) , ofwel was het te zweverig (met wierook alleen kom je er echt niet!), ofwel niet concreet genoeg (alsof je met de tip: Stop het piekeren! zomaar zou kunnen stoppen?!), ofwel niet hoogsensitief proof (de bijbel “Oei ik groei” is bijvoorbeeld echt niet van toepassing op hoogsensitieve kindjes).

Soit, ik ontwikkelde mijn eigen tips met veel trial and error. En dat hoef je dus al niet meer te doen! Want ik bundelde al mijn kennis en tips voor jou in een online aanbod! Trajecten, modules, een village,… alles wat ik zelf heb gemist ontwikkelde ik met passie en liefde voor jullie en jullie kinderen!

Hoogsensitief Opgroeien

Het aanbod voor ouders met hoogsensitieve kinderen

^

Het grote traject

^

Live Event

^

1-op-1 met Bieke

error: Beveiligde inhoud