Hoogsensitief Groeien

Hoogsensitief Opgroeien

Het aanbod voor ouders met hoogsensitieve kinderen

Opgroeien per thema

Opgroeien all the way

1-op-1 met Bieke voor je kind

Opgroeien per thema

Sommige thema’s gaan voor extra uitdaging zorgen in het leven van je hoogsenitieve kind. Gewoon door zijn/haar hoogsensitiviteit.

Het ‘werkt’ gewoon anders als je hoogsensitief bent. School, vrienschap, slapen, leren, …
Wat voor hun niet hoogsensitieve leeftijdsgenootjes ‘makkelijk’ lijkt te gaan, zien we onze hoogsensitieve kinderen vaak echt vastlopen in bepaalde thema’s.

En die specifieke uitdagingen vallen vaak zelfs volledig wetenschappelijk te verklaren!

Dus het is geen aanstellerij. En nee jij legt er geen eieren onder omdat je er rekening mee wil houden. En nee je kind moet niet gewoon een beetje harder worden.

De modules zijn een verdieping per thema. Niet zomaar een beetje informatie. Nee, wel de inzichten en tips waar je ontzettend veel aan gaat hebben.

Je kan het een beetje vergelijken met hoe ik je rond één bepaald thema bij mij aan de praktijktafel zou ondersteunen. Niet zomaar in een uurtje, maar echt uitgebreid komen alle mogelijke obstakels van dat thema aan bod.

Dit zijn de verdiepende modules die ik ontwikkelde:

Mijn kind is hoogsensitief en wat wil dat nu zeggen!?

Hoogsensitiviteit en school

Slapen, een nachtmerrie voor veel hoogsensitieve kinderen (en hun ouders)

De negen hoogsensitieve triggers, vertaals naar de leefwereld van jouw kind

Een module speciaal voor jouw hoogsensitieve kind zelf

Alle online modules zitten IN het grote traject “Hoogsensitief Opgroeien”, enkele van deze modules zijn ook los verkrijgbaar:

Hoogsensitiviteit en school

Mijn kind is hoogsensitief en wat wil dat nu zeggen?

Wil je me meer horen vertellen over de visie van dit online aanbod?
Check dan zeker dit filmpje.

Ik ben zo blij dat we nu al weten hoe we onze Stan kunnen helpen. Jou begeleiding was de beste investering die we konden maken om hem op te laten groeien als hoogsensitief kind. We weten dat het allemaal ‘ok’ is en goed komt. En er zijn amper nog woedebuien, en als ze er nog zijn weten we tenminste wat we kunnen doen om hem er doorheen te helpen. Ik kan je niet genoeg bedanken.

Testimonial Item
Lotte, mama van Stan (3 jaar)

We spreken nu samen een nieuwe taal als ouders. En we spraken die taal heel snel, omdat het resultaat telkens zo positief was. Dat motiveerde ons om al je tips te proberen. En ook al was mijn man altijd wat sceptisch, hij is nu eens zo enthousiast. Zijn band met onze dochter is nu zoveel beter. En hij begrijpt mij nu ook beter.

Testimonial Item
Griet, mama van Sien (12 jaar)

Ik begrijp mijn zoon nu zoveel sneller en beter. Ik kan hem nu eindelijk beter helpen met de uitdagingen die zijn hoogsensitiviteit bieden. En heel eerlijk…ik begrijp mezelf nu ook een pak beter!

Testimonial Item
An, mama van Juul (9jaar)

“Bedankt Bieke, op amper enkele weken voel en zien we een verschil waar we nooit van hadden durven dromen. En het kost ons niet eens veel moeite! Enkele concrete tips van jou die we met veel liefde toepassen brachten ons al verder dan we konden hopen.”

Testimonial Item
Tom en Nathalie, ouders van Marie (5 jaar)

Ik had al wel wat gelezen over hoogsensitieve kinderen. Maar echt Bieke, wat jij me nog hebt bijgeleerd is onvoorstelbaar. De waarde van jouw woorden zijn voelbaar in ons hele gezin, in ons dagelijks leven, in elke moeilijke situatie,… het is de combinatie van jouw geruststelling en jouw ontelbaar vele tips die me op een korte tijd zoveel meer vertrouwen hebben gegeven. Zowel in mezelf als ouder, als vertrouwen in mijn kind: dat het goed komt! Ik heb jaren met mijn handen in het haar gezeten en mijn neus in ontelbaar veel boeken. En nu kan ik eindelijk zeggen dankzij het traject dat ik ècht ben geholpen. Dankjewel daarvoor!

Testimonial Item
Nathalie, mama van Saar (9jaar)
error: Beveiligde inhoud