Hoogsensitief Groeien

Hoogsensitief Opgroeien

Het aanbod voor ouders met hoogsensitieve kinderen

Opgroeien per thema

Opgroeien all the way

Opgroeien all the way

Het grote traject

De grote trajecten zijn gebaseerd op hoe ik jou persoonlijk zou begeleiden als ouders in het leren ondersteunen van jouw hoogsensitieve kind als je bij mij in de praktijk zou starten.

Ervaring

Ik begeleidde verschillende jaren ouders in mijn praktijk. En het viel op dat alle ouders ongeveer dezelfde vragen stelden, noden en bezordgheden hadden. Ze zagen hun kinderen in dezelfde soort uitdagingen vastlopen. En ze groeiden met dezelfde soort inzichten en tips die iek met hen deelde.

Resultaat

Wetenschappelijke inzichten in mensentaal zorgden voor verklaringen en rust. Ze begrepen de hoogsensitiviteit van hun kind beter en ook voor welke problemen/last dit kon zorgen. En zo voelden hun kinderen zich ook beter begrepen, gewoon thuis, door hun eigen ouders ipv door een therapeut. Dat op zich zorgde vaak meteen al voor meer rust.

Concrete handvatten en tips zorgden er dan weer voor dat ze vooruit konden.

Ouders leerden hun hoogsensitieve kinderen beter ondersteunen. Zo werd elke uitdaging minder zwaar, zo was er minder gedoe, zo werd er meer mogelijk en zagen ze hun kinderen ook vaker gelukkiger.

Een leven voor en na dat je ontdekt dat je hoogsensitief bent

Het was een voorrecht om deze ouders samen met hun kinderen te zien groeien naar meer rust en geluk in hun leven. Het was elke keer ook het bewijs dat er ‘een leven voor’ en ‘een leven na’ is wanneer ze ontdekten dat hun kind hoogsensitief is. Deze ouders waren het levende bewijs dat je op een jaar tijd met de juiste inzichten en tips kon groeien van ‘met je handen in het haar zitten’ naar meer rust, plezier en geluk in huis.

Er is wel degelijk een soort handleiding om te kunnen groeien in je hoogsensitiviteit. En als jij die als ouder kent, dan is alles terug mogelijk. Je gaat zien dat die handleiding je gaat helpen, zodat de hoogsensitiviteit van je kind niet meer zo lastig voor hem/haar moet zijn. Zodat je kind zelf, dankzij jou meer grip krijgt op een kenmerk dat zo’n wezenlijk deel van hem/haar is.

Want dankzij jou leert hij/zij zijn eigen handleiding kennen. Stel je voor wat voor een voorsprong hem/haar dat geeft in het leven!

Het kan. Het is mogelijk. En als ik het kan, samen met ondertussen meer dan 1000 ouders, dan kan het ook voor jou en je hoogsensitieve zoon/dochter.

Online geeft zoveel mogelijkheden

Het voordeel om alles nu in een online traject te bundelen was dan ook super groot! Zowel voor jou als voor mij.

Voor mij: want ik moet niet elke keer hetzelfde verhaal vertellen en kan ondertussen nog veel meer ontwikkelen en zoveel meer ouders met hoogsensitieve kinderen mee helpen groeien.

Voor jou: omdat er geen wachtlijst is, je meteen kan starten, geen afspraak moet plannen, je geen babysit moet zoeken, je het op jouw tempo kan volgen, je partner het ook op zijn/haar tempo kan (mee)volgen, ik er altijd ben als je ergens in vastloopt, je dit overal ter wereld kan volgen en dit dag & nacht, …

Ik neem van je van A tot Z mee in het grote traject

Zodat je echt alles krijgt wat nodig is om jouw kind thuis in zijn/haar hoogsensitiviteit te kunnen ondersteunen! Je gaat ervan versteld staan hoe hard en snel jullie gaan groeien! Want er is zooooooveel dat ik je kan leren! En er zijn gelukkig ook zoveel tips die je makkelijk gaat kunnen toepassen in jullie dagelijks realiteit die meteen voor een verschil gaan zorgen!

Klaar om ook all the way op je eigen tempo te groeien?

Ontdek hier dan wat het traject exact inhoud! Zodat je perfect weet wat je kan verwachten en hoe jouw groei eruit kan zien!

Ik ben zo blij dat we nu al weten hoe we onze Stan kunnen helpen. Jou begeleiding was de beste investering die we konden maken om hem op te laten groeien als hoogsensitief kind. We weten dat het allemaal ‘ok’ is en goed komt. En er zijn amper nog woedebuien, en als ze er nog zijn weten we tenminste wat we kunnen doen om hem er doorheen te helpen. Ik kan je niet genoeg bedanken.

Testimonial Item
Lotte, mama van Stan (3 jaar)

We spreken nu samen een nieuwe taal als ouders. En we spraken die taal heel snel, omdat het resultaat telkens zo positief was. Dat motiveerde ons om al je tips te proberen. En ook al was mijn man altijd wat sceptisch, hij is nu eens zo enthousiast. Zijn band met onze dochter is nu zoveel beter. En hij begrijpt mij nu ook beter.

Testimonial Item
Griet, mama van Sien (12 jaar)

Ik begrijp mijn zoon nu zoveel sneller en beter. Ik kan hem nu eindelijk beter helpen met de uitdagingen die zijn hoogsensitiviteit bieden. En heel eerlijk…ik begrijp mezelf nu ook een pak beter!

Testimonial Item
An, mama van Juul (9jaar)

“Bedankt Bieke, op amper enkele weken voel en zien we een verschil waar we nooit van hadden durven dromen. En het kost ons niet eens veel moeite! Enkele concrete tips van jou die we met veel liefde toepassen brachten ons al verder dan we konden hopen.”

Testimonial Item
Tom en Nathalie, ouders van Marie (5 jaar)

Ik had al wel wat gelezen over hoogsensitieve kinderen. Maar echt Bieke, wat jij me nog hebt bijgeleerd is onvoorstelbaar. De waarde van jouw woorden zijn voelbaar in ons hele gezin, in ons dagelijks leven, in elke moeilijke situatie,… het is de combinatie van jouw geruststelling en jouw ontelbaar vele tips die me op een korte tijd zoveel meer vertrouwen hebben gegeven. Zowel in mezelf als ouder, als vertrouwen in mijn kind: dat het goed komt! Ik heb jaren met mijn handen in het haar gezeten en mijn neus in ontelbaar veel boeken. En nu kan ik eindelijk zeggen dankzij het traject dat ik ècht ben geholpen. Dankjewel daarvoor!

Testimonial Item
Nathalie, mama van Saar (9jaar)
error: Beveiligde inhoud