Online mini traject:

Mijn kind is hoogsensitief en wat wil dat nu zeggen?

Dit mini traject is het eerste onderdeel van het grote traject Hoogsensitieve kinderen/opvoeden.
Het is de perfecte kennismaking met de hoogsensitiviteit van jouw zoon of dochter.

Want weten dat je kind hoogsensitief is, is nog iets heel anders dan weten
WAT hoogsensitiviteit juist is en WAT dat specifiek betekent voor jou en je kind.

Ik deel mijn deskundigheid met je in mensentaal op een heel concrete en nuchtere manier.
Concreet? Ja, door de juiste wetenschappelijke feiten, inzichten, voorbeelden, tips en handvaten met jou te delen. Zonder iets achter te houden, zodat je de juiste informatie krijgt en er ook meteen mee aan de slag kan.
Nuchter? Duidelijk en toch met zorg. Niet zweverig, maar wel vol passie en gedrevenheid. Zoals jullie me kennen.

Hoe ziet het traject eruit? Het bestaat uit:

Wel het bestaat uit 5 videolessen van in totaal ongeveer 4 uur materiaal + bijhorende PDF’s om te downloaden + een audiobestand van elke les.

5 videolessen;

van in totaal ongeveer 4 uur;

met bijhorende PDF’s om te downloaden.

een audiobestand van elke les;

Wat komt aan bod:

Wat is hoogsensitiviteit: de essentie?

Wat is hoogsensitiviteit: de wetenschappelijke feiten?

Hoe verwerkt jouw hoogsensitieve kind prikkels?

Wat is hoogsensitiviteit NIET? De typische verwarring met ASS en andere diagnoses.

Welke klachten en effecten horen bij de hoogsensitiviteit van jouw kind.

Voordeel:

Het is levenslang van jou! Je kan het dus op je eigen tempo zien en zo vaak herbekijken als je wilt. Want ik geloof erin dat een online traject werkt als een boek, je herleest het telkens op een nieuwe manier. Je ontdekt steeds nieuwe dingen. En zowel jij als je kind gaan groeien, dus je aandacht gaat telkens verlegd worden naar de volgende uitdaging die op jullie pad komt.

Ik zorg voor de perfecte inleiding binnen jouw ontdekkingstocht over de hoogsensitiviteit van jouw kind! Dit traject is de basis dat elke ouder van een hoogsensitief kind nodig heeft om hem of haar beter te leren begrijpen en ondersteunen.

Maakt dit traject dan zo’n groot verschil? Check de reviews:

Bieke, dit traject veranderde onze hele kijk op ons kind. Eindelijk begrepen we al die ingewikkelde gedachten en intense gevoelens beter. En dat was in het begin even confronterend, want we realiseerden ons dat we hem al zo vaak niet juist hadden begrepen. Dat zorgde ervoor dat hij vaak boos op ons was, niet met ons wilde praten. Telkens met de zin: “Jullie begrijpen mij toch niet!”. En inderdaad, nu pas begrijpen we het. En voelt hij zich dus eindelijk ook begrepen. Dit zorgt voor zoveel rust! Deze eye-opener was zoveel waard voor de relatie tussen ons als ouder en onze zoon. Oneindig dankbaar dat jij met dit traject op ons pad kwam! Ik raad het alle ouders met een hoogsensitief kind aan. Heel benieuwd naar het vervolg over hoogsensitieve opvoeding.

Testimonial Item
Marthe, mama van Simon (8jaar)

Ik wil je vertellen dat jij de eerste persoon in ons leven bent die erin geslaagd is mijn partner mee te krijgen in dit hoogsensitieve verhaal van onze dochter. Ik beluisterde de luisterfragmenten tijdens het koken (zo handig trouwens die audiofiles!) en stiekem luisterde hij aandachtig mee. Dankzij jouw concrete manier van praten en aanpakken werd hoogsensitiviteit voor de eerste keer ‘serieus’ genomen en besproken. We zochten samen naar hoe we al jouw inzichten konden terugvinden in onze dochter. En zo werd haar manier van reageren niet langer meer afgeblokt als ‘overdreven’, maar vond mijn man dankzij jou de weg om haar te begrijpen. De rust die er nu is, daar had ik nooit van durven dromen. Er zijn amper nog spanningen. En ik weet dat het helemaal goed komt, want hij zei gisteren langs zijn neus weg: “Nu begrijp ik jou ook veel beter denk ik.”

Testimonial Item
Leen, mama van Stans (5 jaar)

Oorspronkelijk twijfelde ik over het traject omdat het online was. Ik wilde liever live jouw advies. Maar wat ben ik blij dat ik mijn getwijfel niet liet winnen. Want ik heb zoveel aan dit traject! En nu kan ik je zo vaak horen wanneer ik wil, ik herbeluister elke les zo vaak als nodig en ik moest geen babysit regelen of mijn man ‘meesleuren’. Nu luisteren we samen en sommige vodeo’s zelfs samen met onze zoon. We kunnen je op pauze zetten en terugspoelen ;-). En ik ben er nu al van overtuigd dat je zoveel meer met ons deelt in het traject dan dat het mogelijk zou zijn in een individuele begeleiding. Het is de beste investering die we voor onszelf en onze zoon konden maken. Bedankt en mijn grootste complimenten voor je werk en wie je bent!

Testimonial Item
Marie, mama van Martijn (10 jaar)

Sneak peek online traject “Mijn kind is hoogsensitief en wat wil dat nu zeggen?”

error: Beveiligde inhoud