Hoogsensitief Groeien nog gepland

Oef…ontdek wat er nog gepland staat

foto Liesje Brockley

Ik had de paniekgolf van veel van jullie, die volgde op mijn aankondiging even te pauzeren, eerlijk gezegd niet zien aankomen. Ik wil je dus ook meteen geruststellen lieve hoogsensitieve doemdenkers, ik neem met plezier deze beer weer weg van je weg.

Zowel ikzelf als hoogsensitief groeien blijft bestaan. We groeien verder, al is dat eventjes apart. Jullie daar en ik hier, helemaal in mijn eigen coconnetje. Op pauze gaan, is ook echt wat het is. Paniek is niet nodig dus.

Sterker nog, het is zelfs al heel helder hoe het terug verder gaat eenmaal als ik de playknop weer indruk. De missie om zoveel mogelijk hoogsensitieve personen (groot en ietsjes kleiner) te ondersteunen in hun zoektocht en groei blijft intact.

De vorm gaat gewoon wat veranderen.

Wat blijft bestaan en zal terug opstarten eenmaal ik terug op play druk:

  • De opleiding Hoogsensitief Doorgroeien voor professionals (meer info)
  • Lezingen geven.
  • De dagtraining Mild en zelfzeker grenzen trekken voor HS volwassenen (meer info)
  • Individuele sessies om heel persoonlijk te kunnen groeien, 1 op 1 samen met mij.
  • Een nieuwe vorm van support om samen te kunnen groeien.

En ik blijf ook schrijven. Om jullie tussendoor te blijven inspireren. Maar ook aan de twee boeken die op de planning stonden. Maar in plaats die bovenop mijn to do lijst te smijten, ga ik dit nu in alle rust doen. De resultaten daarvan zullen in 2024 verschijnen.

Gho ja en zoals elke groeisprong die ik maak, mag je je ook verwachten aan een heleboel nieuwe inzichten en hoogsensitieve tips die ik later nog met je ga delen. Want pauze betekent niet dat ik niet groei, euh integendeel miscchien 😉

Ik hoop dat jullie mee op play drukken binnenkort.

Tot dan, alle liefs.

Bieke

 

Foto Liesje Brockley
error: Beveiligde inhoud