Lezingen

Lezingen

Vanaf 1 juli is het toegestaan om activiteiten te verzorgen voor groepen van 50 personen en het lijkt me heel leuk om samen met jullie zo’n groep mensen samen te brengen en te kunnen laten genieten van een avondje weg uit hun kot. Want daar zijn we allemaal echt wel aan toe…

Dus vanaf die eerste juli ga ik de baan op met de gloednieuwe lezing over het boek Hoogsensitief ouderschap om ouders van hoogsensitieve kinderen te kunnen geruststellen en inspireren.

Omdat we door de voorbije weken allemaal wat minder ver in de toekomst durven kijken, heb ik besloten mijn voorwaarden ook aan te passen:

Een uitgevoerde lezing wordt pas nadien gefactureerd en moet dus niet op voorhand betaald worden.

Mochten de maatregelen opnieuw verstrengen en de organisatie is hierdoor verplicht om last minute de lezing te annuleren, is dit kosteloos. Wel tijdig verwittigen, zodat ik nog niet onderweg ben.

Mocht ik zelf ziek zijn, zal de lezing verzet worden naar een andere datum in functie van de veiligheid en gezondheid van anderen.

Ik volg zonder probleem de veiligheidsvoorschriften die jullie me doorgeven. Enkel wanneer de lezing doorgaat, moet voldoende ruimte voorzien worden tussen het publiek en mezelf zodat ik op dat moment geen mondmasker moet dragen.

Ik voorzie een eigen headset mocht u geluidsversterking wensen.

Er is geen minimum of maximum aantal deelnemers toegelaten, dus als de maatregelen versoepelen kan de lezing doorgaan voor meer dan 50 deelnemers.

Hoogsensitief Ouderschap

Over hoogsensitiviteit is al veel geschreven en gezegd. Toch bestond er tot nu nog geen boek of lezing specifiek gericht aan hoogsensitieve ouders. Want als eenmaal de uitdaging van het opvoeden erbij komt, geraken veel hoogsensitieve ouders het evenwicht helemaal zoek.

Hoogsensitiviteit is erfelijk, dus mama of papa deelt met zijn kind dit kenmerk. Tock komen veel ouders komen pas te weten dat ze zelf hoogsensitief zijn, wanneer ze ontdekken dat hun kind dit is.

Typisch aan het kenmerk hoogsensitiveit is het wegcijferen van jezelf en meer dan je best te willen doen voor anderen. Dus als er eenmaal kinderen zijn, verlies je jezelf als ouder nog sneller uit het oog dan voorheen. Want voor je kinderen doe je nu eenmaal alles en is enkel het beste van jezelf geven goed genoeg. Je focus ligt op het welbevinden van je kind, en als je dan ook nog eens een hoogsensitief kind hebt vraagt dat eens zoveel energie. Maar wat met jezelf? Hoe ga je om met de uitdaging van het opvoeden als je zelf hoogsensitief bent zonder zelf helemaal uit balans te schieten?

Wat?

Een toegankelijke lezing vol herkenbare verhalen aangevuld met concrete tips en
handvatten. Aan de hand van de negen triggers overloop ik hoe ouders beter in balans
kunnen blijven en hoe vallen kan veranderen in af en toe alleen nog maar struikelen.

Duur?

80 minuten zonder pauze.
Achteraf is er nog tijd voor het signeren van het boek. 

 

Benodigdheden? 

Beamer + scherm of witte muur

Een fles water (liefst bruisend) en een glas

Tafel om nadien te signeren

Voor alle zekerheid een laptop in de buurt die met zekerheid werkt in combinatie
met de beamer

Geluidsversterking is enkel nodig wanneer er meer dan 20 mensen aanwezig zijn.

Extra?

De deelnemers krijgen na de lezing nog een handige tool doorgestuurd als ondersteuning
om in balans te blijven wanneer de organisatie mij de mailadressen digitaal bezorgd.

Prijs?

380 euro (excl. BTW) + vervoersonkosten (0,35euro/km) met een maximum van 75 euro in België

Meer?

Bieke Geenen schreef ook “Opa en oma zonder stress”. Ook hiervoor bestaat een lezing die
aangevraagd kan worden. Neem contact op voor meer informatie.

error: Beveiligde inhoud