In primeur!

Dinsdag 4 april geeft Esther Bergsma geeft voor de eerste keer haar bekende lezing “HET HOOGSENSITIEVE BREIN”in België

En als cadeau krijg je er mijn lezing “Hoogsensitieve Zelfzorg” extra bij.

Ben jij er ook bij?

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Esther onderzoekt al jaren hoe het hoogsensitieve brein juist in elkaar steekt. Ze slaagt er ook in om al deze wetenschappelijke feiten op een toegankelijke taal met ons te delen. In haar bekende boeken, opleidingen en lezingen. Maar nog nooit eerder deed ze dit in België. Dit is dan ook een absolute primeur, waar jij dus bij kan zijn!

De inhoud van de lezing “Het hoogsensitief brein” in haar eigen woorden:

Ik ga een uur vertellen over de werking van het hoogsensitieve brein. Uit wetenschappelijk onderzoek is bekend dat de manier waarop hoogsensitieve mensen informatie uit hun omgeving signaleren en verwerken anders is. Daarom ervaren zij eenzelfde situatie vaak heel anders. Tijdens de presentatie leg ik uit wat de verschillen precies zijn en welk effect die hebben op het dagelijks leven van hoogsensitieve personen. Zowel ten negatieve als ten positieve.

Deze presentatie is zowel interessant voor ouders van hoogsensitieve kinderen, voor HSP zelf en voor degenen die met hoogsensitieve mensen te maken hebben.

Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Esther Bergsma

Esther is de crème de la crème als het gaat over hoogsensitiviteit. Je gaat zoveel aan deze avond hebben!

MAAR DIT IS NOG NIET ALLES!

Omdat we jullie echt all the way in de watten willen leggen, gaan we er een onvergetelijk totaalpakket van maken! Zowel inhoudelijk als fysiek ga je een heerlijke avond tegemoet 4 april. We kozen voor een hoogsensitief vriendelijke en makkelijk te bereiken locatie EN omdat ik er ook zal zijn als jullie gastvrouw, ga ik jullie ook verwennen met mijn lezing “Hoogsensitieve zelfzorg”. Als cadeau, uit enthousiasme en omdat ik er samen met Esther voor jullie een topavond van wil maken!

Dus hier is ons programma voor jou op 4 april:

  • 18u deuren open, ontvangst deelnemers met drankbuffet en versnaperingen
  • 19u start lezing Esther Bergsma
  • 20u15 pauze met drankbuffet en versnaperingen
  • 20u35 start lezing Hoogsensitieve Zelfzorg door Bieke Geenen
  • 21u30 mogelijkheid om te genieten van een afsluitende drink en signeren.
  • 22u30 einde van de avond.

En dit voor maar 67 euro! Wat krijg je daar de dag van vandaag nog voor in ruil?

Het is in De Vesten in Laakdal te doen, makkelijk te bereiken en ook zonder parkeerstress. Drank en versnaperingen zitten INBEGREPEN in de ticketprijs!

Dus zie dat je erbij bent! Want de avond van 4 april heeft het allemaal! De inzichten, het verbinden, een hoogsensitief vriendelijke en makkelijk te bereiken locatie, lekkers te drinken en te knabbelen, gelijkgestemden, de grote Esther Bergsma en je krijgt er nog een lezing over zelfzorg van mij cadeau bovenop. Een uniek EN waardevol avondvullend programma, zeker dus de moeite ook als je van wat verder komt.

error: Beveiligde inhoud