1-op-1 sessie met Bieke

Hoogsensitief Groeien dagtraining

Therapie geven is beroepsmatig mijn eerste liefde, de kern van wat mij drijft. Elke sessie iemand van dichtbij mogen helpen, voelen en zien ontwikkelen is een uniek voorrecht. Ik ontmoet mensen op hun meest kwetsbare en zoekende moment in hun leven. En toch heb ik elke keer zoveel vertrouwen in hun proces. Want het moeilijkste deden ze al, ze trotseerden de drempel en zochten/vonden hulp. Eenmaal bij mij in de zetel kunnen we het gaan aanpakken.

Met zorg, aandacht, 17 jaar ervaring en mijn expertise in hoogsensitiviteit zie ik ze op korte tijd evolueren: van knoeien naar groeien, van last naar rust, van onrust naar helder bewustzijn, van zwaarte naar verlichting, van chaos naar duidelijkheid, van hulpeloosheid naar ondernemen, van eenzaamheid naar zich begrepen voelen, van wanhoop naar hoop, van vermoeidheid naar meer energie, … kortom ik heb het mooiste beroep van de wereld.

Naast het schrijven van boeken en geven van lezingen en opleidingen over hoogsensitiviteit maak ik dus elke week enkele momenten vrij in mijn agenda om individueel aan de slag te gaan. Dicht bij mensen, hun zoektocht, hun hoogsensitieve groei. De meest intensieve en beste uren van mijn werkweek.

Ik kijk ernaar uit om jou te zien groeien.

Alle liefs,

Bieke

“Ik ben nog elke dag blij dat ik de stap zette om me individueel te laten begeleiden door Bieke! Door de rust en het vertrouwen dat ze uitstraalt voelt elke sessie als ‘thuiskomen’. Wat zij me elke sessie opnieuw bijbrengt, geeft, leert,… is onbetaalbaar.” 

Michelle

25 jaar

“Dankzij Bieke haar expertise en tips ben ik al zoveel verder geraakt dan ik had durven denken/hopen. Mijn partner ziet/voelt ook altijd het positieve verschil als ik bij haar ben langs geweest. En als ik na een tijdje weer even de pedalen verlies is hij het zelfs die voorstelt om mezelf nog eens een nieuwe sessie bij Bieke cadeau te doen 😉 Therapie bij Bieke is de beste zelfzorg die er is.” 

Isabelle

37 jaar

“Ik heb lang getwijfeld, zeker door de prijs. Tot ik mezelf de vraag stelde: Nathalie wat is belangrijker? Je nagels elke maand laten doen of meer rust in je hoofd krijgen? Dat laatste is zoveel meer waard en onbetaalbaar. Elke maand ga ik nu naar Bieke ipv naar de manicure. En ik heb nog nooit zoveel complimenten gekregen. Mijn vrienden zeggen dat ik straal en tegelijk voel me rustiger dan ooit tevoren. Ik leer nog elke keer bij, ik blijf groeien en voel me na elke sessie 10 kg lichter.” 

Natahalie

28 jaar

“Na het lezen van Bieke haar boek ging ik langs bij Bieke voor zowel mezelf als de opvoeding van onze hoogsensitieve zoon. In haar boek deelt ze al heel veel kennis en tips, maar wanneer ze dit toepaste op ons persoonlijk verhaal overtrof dit al mijn verwachtingen. Ze is heel efficiënt en deskundig. Elke minuut van de sessie duikt ze mee in je verhaal en kijkt ze meteen waar en hoe we konden groeien. Met heldere inzichten en heel praktische tips waar we thuis meteen en makkelijk mee aan de slag konden. Ik voel me na een sessie met Bieke zoveel lichter, heb terug goede moed en ik voel me rustiger en vrolijker.”

Leen

31 jaar

Na meer dan 15 jaar en tien verschillende therapeuten had ik de hoop opgegeven dat er iemand me kon helpen. Gelukkig volgde ik een lezing van Bieke en voelde ik meteen een klik. Een lezing vol eyeopeners en herkenbaarheid deden me de stap zetten om me individueel door haar te laten helpen. Eindelijk vond ik de therapeut die me nu écht helpt groeien, want ik krijg voor het eerst de juiste tips, die écht helpen. En vond zo ook de hoop dat ik binnenkort terug kan gaan werken, net zoals ik mijn eigenwaarde terug vond bij haar.”

Els

43 jaar

Praktijk Hoogsensitief Groeien - Geel
error: Beveiligde inhoud