Hoogsensitief Groeien dagtraining

1-op-1 sessie met Bieke

Wil je 1 op 1 met mij aan je hoogsensitiviteit of die van je kind(eren) te kunnen werken? Wil je dat ik even meekijk waar je tegenaan loopt en een uur lang genieten van mijn expertise, inzichten en concrete tips om je terug op weg te zetten? Dat kan! 
   
Ik begeleidde de voorbije 8 jaar al meer 200 cliënten in mijn praktijk en online meer dan 1000 hoogsensitieve volwassenen, kinderen en hun ouders met alle typische uitdagingen waar het kenmerk voor zorgt. Want denk maar niet dat je alleen bent. Hoogsensitiviteit is een pittig en vermoeiend kenmerk als je het niet voldoende kent of ermee weet om te gaan.

“Elke sessie opnieuw is een beetje ‘thuiskomen’. Ik leer mezelf zoveel beter kennen en de geruststelling voelen dat ik niet alleen of abnormaal ben is zalig. Na een uur met jou kan ik er weer helemaal tegenaan! Zelfs mijn partner zegt dat het duidelijk te merken is wanneer ik jou heb gezien, dan ben ik een pak aangenamer en rustiger volgens hem. Ook al was hij in het begin wat sceptisch, maar hij ziet het nu als een mooie investering in mezelf en in ons. Mijn vriendinnen gaan naar de manicure, geef mij maar om de twee weken een uurtje Bieke ;-)”

T.

28 jaar

Goed nieuws, met de juiste inzichten en tips kregen mijn cliënten grip op hun hoogsensitieve uitdagingen, kwam er meer rust in hun hoofd, voelde ze terug meer plezier in hun leven/werk/relatie/gezin, werden ze niet meer de hele tijd overspoeld door emoties of piekergedachten. Ik kan nog wel even doorgaan wat de voordelen zijn van het investeren in het leren omgaan met je hoogsensitiviteit of in het leren ondersteunen van de hoogsensitiviteit van je kind. 
En stel je er geen zwaar therapeutisch proces bij voor. Het zit hem eerder in heel concrete inzichten en tools die jou op korte termijn echt vooruit gaan brengen. 

“Het is niet te geloven hoeveel ik elk uur opnieuw leer bij jou. Elke sessie opnieuw krijg ik de juiste inzichten en tips waar ik meteen mee aan de slag kan! En ze werken ook echt! Ik heb jarenlang adviezen gekregen waar ik niets mee was, dat ik het al had opgegeven dat ik geholpen kon worden. Gelukkig kwam jij op mijn pad. Na amper vier sessies sta ik nu al zoveel verder dan ik had durven hopen. Ik heb eindelijk terug het gevoel dat het goed kan komen! Mijn hoogsensitiviteit is minder en minder vermoeiend nu ik weet hoe ik ermee kan leren omgaan.” 

P.

38 jaar

Het principe van elke sessie is heel simpel: jij vraagt, ik draai 😉 Dus een vol uur lang zoom ik in op jouw vraag, jouw uitdaging. Ik luister, kijk mee en zet je alvast op weg met de juiste inzichten en tips om verder op weg te kunnen.

Op maandagen houd ik mijn agenda vrij om ouders en volwassenen te kunnen ondersteunen in hun hoogsensitieve zoektocht en maak ik ruimte voor typische hoogsensitieve struggels.

Bij de volwassenen gaat het vaak over hun onzekerheden, angsten, beren op de weg, latten die te hoog worden gelegd, schuldgevoel, grenzen die zo moeilijk zijn om te trekken, standaard adviezen die ze van hun omgeving krijgen en die niet werken (denk maar aan de uitspraken: Laat het toch los of Trek het je toch niet zo aan), zich onbegrepen voelen door hun partner, het leren stoppen met piekeren, hoe ze terug kunnen starten met werken na een burn-out, … kortom heel herkenbare hoogsensitieve uitdagingen. 
Al deze thema’s komen ook aan bod in het grote traject “Hoogsensitief en (toch) gelukkig”. Dus als je liever zelfstandig aan de slag gaat, dan kan je ook in dit traject alles vinden om te groeien! Wil je liever individueel door mij begeleid worden? Dan kan je op maandagen bij mij terecht. 

Bij de ouders van hoogsensitieve kinderen gaat het vaak over de woede-uitbarstingen na school, de strijd over eten/slapen/…, het lage zelfbeeld en de perfectionisme of zelfs  faalangst van hun zoon/dochter, hoe ze over- en onderprikkeling kunnen aanpakken, niet naar school willen gaan, … kortom ouders zitten vaak met de handen in het haar. Ze hebben vaak al zoveel geprobeerd, maar het resultaat blijft uit. Tot grote frustratie, want ze willen zo graag hun kind helpen en gelukkig zien. Ze willen gewoon eens een dag of avond zonder ‘gedoe’. Tot ze de hoogsensitiviteit van hun kind beter leren kennen en dit kenmerk stapje per stapje meenemen in de opvoeding. 

Ook al deze typische uitdagingen heb ik gebundeld in een totaaltraject: “Hoogsensitief (op)groeien” waar je zelfstandig mee aan de slag kan en alles kan vinden dat je nodig hebt om meer plezier, rust en geluk bij je kind, in je gezin, in het ouderschap te vinden.
 
Of ja kan op maandag bij mij 1 op 1 terecht. Waar ik samen met jou of jullie even meekijk naar jullie hoogsensitieve kind. Maak dan een afspraak via de online agenda
 
Het leuke aan dit systeem is dat we geen tijd verliezen met het maken van een nieuwe afspraak en afrekenen, want dat regel je online. Dus 60 gouden minuten, vol waarde, puur en alleen voor en over jouw situatie/vraag/behoefte. Zelfzorg op het hoogste niveau dus.

“Mijn hoofd is weer wat leger, er is terug overzicht en ik weet terug beter wat ik nu kan doen en ondernemen als ik weer teveel beren op mijn pad zie. Het is zo fijn ook om te beseffen dat hoe ik in elkaar zit helemaal niet abnormaal is. En dat er zelfs elke keer een wetenschappelijke verklaring voor was én tips waar ik echt concreet verder mee kan! Bedankt Bieke! Ik heb mijn volgende afspraak al vast gelegd!”

H.

29 jaar

“Voor het eerst lijkt het alsof we ons kind pas echt leren zien en begrijpen dankzij wat jij ons elke week vertelt. De eneeyeopener na de andere, de ene tip na de andere, zoveel geruststelling! Het is het geld meenemer dan waard. We voelen ons groeien als ouders terwijl we zolang dachten dat we verkeerd bezig waren, dat het ‘aan ons lag’, dat we het verkeerd aanpakten. Je hebt ons rust en zelfvertrouwen gegeven, dat waren we lang kwijt. En het effect van jouw tips werkt haast als magie! Ze werken echt!!! En ze zijn niet eens moeilijk! Het komt helemaal goed met ons en onze T. Dankzij jou Bieke! Dankjewel!”

M & K

34 en 36 jaar

“Na meer dan vier psychologen, medicatie en adviezen die nooit hielpen heb ik voor de eerste keer iemand gevonden die me echt begrijpt! Dat alleen al is goud waard! En eindelijk kreeg ik tips die juist voelen, die haalbaar zijn, de me echt gaan helpen. Het zal nog een lange weg zijn, maar voor het eerst heb ik het gevoel dat het de juiste weg is. Bedankt om me terug hoop te geven Bieke dat het nog goed kan komen met mij!”

L.

43 jaar

In de voormiddag en de avond zijn de afspraken omwille van praktische redenen altijd online. In de namiddag is er de optie of je hier bij mij thuis wil langskomen in Geel of dat we elkaar zien via zoom.

Praktijk Hoogsensitief Groeien - Geel

Wie weet tot gauw!
Liefs, Bieke

error: Beveiligde inhoud