Logo warmste week

Warmste week webinar hoogsensitiviteit

Steun de warmste week met het warmste webinar over hoogsensitiviteit.

Hoi allemaal, Tuur wilde iets doen om geld in te zamelen voor De Warmste Week. Het thema dit jaar is “Opgroeien zonder zorgen” en hij zou niet hoogsensitief zijn als hij hier niet door geraakt zou worden. Want het deed hem heel hard realiseren dat niet ieder kind dezelfde kansen krijgt in het leven als hij…

Dus hij wilde iets doen, net als zijn zusje Fran. Maar de bolderkar ombouwen tot een rijdende vlam en kaarsen van deur tot deur gaan verkopen zag hij niet zitten 😅

Dus hij vroeg me om opnieuw een webinar te geven, zoals ik twee jaar geleden al deed en wat 3000 euro opbracht voor de Warmste Week. Alleen zo kwam hij er in mijn ogen wel wat te makkelijk vanaf 😉 Het is niet dat ik het geen goed idee vond, alleen had ik er in mijn agenda niet echt ruimte voor. Dus ik vroeg hem of hij me dan zou helpen.

Tuur Warmste Week

En ja dat zag hij zitten! Hij stelde voor dat mensen hem vragen zouden kunnen stellen over zijn hoogsensitiviteit en dat hij dan zou zien of hij daar iets zinvol over kon zeggen.

En zo geschiedde, ik lanceerde een oproep op IG en we kregen een dertigtal vragen binnen over/voor hoogsensitieve kinderen. Tuur en ik overliepen alle vragen en hij koos er zeven uit waarvan hij vond dat hij zijn ervaring en tips over kon delen. En ik heb bij elke vraag voor een bijhorend kader gezorgd: de verklaringen, inzichten en extra tips.

EN DAT VOOR MAAR 10 EURO! DIE VOLLEDIG AAN HET GOEDE DOEL WORDT GESCHONKEN!

Wat mat je verwachten?

 • Een heel eerlijk webinar.
  We vertellen over hoe het er hier voor ons aan toe gaat, dus je kan heel mooi volgen waar we al in groeiden EN waar we nog tegenaan lopen
 • (H)Erkenning
  Het webinar zit vol herkenbare uitdagingen, zowel voor hoogsensitieve kinderen als hun ouders.
 • Vertrouwen
  Een gevoel dat goud waard is zowel voor hoogsensitieve kinderen als hun ouders. “Het komt goed, gewoon op een ander tempo” is de rode draad die (onbewust) door het webinar loopt.
 • Concrete inzichten en tips
  Het is aan jullie om eruit te halen wat voor jullie resoneert, maar er zit meer in dan ik zelf had kunnen denken/durven hopen 😉
Bieke en Tuur

Wat je niet mag verwachten: een antwoord op àl je vragen. Daar was onze tijd wat beperkt voor 😅 En Tuur is 11, dus ook geen getrainde spreker of doctor in de psychologie. Maar wel een kind dat vanuit zijn ervaring spreekt en zijn mama die dit vanuit haar expertise kadert.

Omdat we willen dat zoveel mogelijk hoogsensitieve kinderen en hun ouders dit kunnen zien, bieden we het aan voor 10 euro! En de volledige opbrengst gaat naar de Warmste Week!

Dus we hopen dat dit webinar voor een verschil kan zorgen, zowel bij jullie kinderen, als in jullie gezin, maar natuurlijk ook voor het goede doel! Het zou Tuur super gelukkig maken als we een mooi bedrag kunnen storten voor de Warmste Week.

error: Beveiligde inhoud