Algemene voorwaarden

Online trajecten, webinars, downloads, PDF’s en ebooks

De intellectuele eigendomsrechten van de inhouden van de producten (op social media, website en webshop, zowel betalend als gratis) berusten bij Hoogsensitiefouderschap en Bieke Geenen.

Alle verstrekte informatie, evenals video’s, webinars, downloads, geluidsfragmenten, digitale documenten, etc. zijn uitsluitend bestemd om te worden gebruikt door jou als deelnemer/bezoeker. Deze informatie mag niet – zonder bronvermelding èn voorafgaande schriftelijke toestemming van Bieke Geenen – nagemaakt, verveelvoudigd, gedeeld of doorgegeven worden, openbaar gemaakt of ter kennis van derden gebracht.

Er is een strafrechtelijke vervolging voor wie kwaadwillig of met bedrieglijk opzet inbreuk maakt op auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten is strafbaar met een gevangenisstraf van één tot vijf jaar en een geldboete van 500 tot 100.000 euro.

Het inloggen in het leerplatform is gekoppeld aan mailadres van de koper. Abnormaal veel gebruik of veelvuldig inloggen vanop verschillende locaties worden door ons systeem aan ons gemeld. Dit zal dan worden onderzocht.

Verzendbeleid

Boeken: “Hoogsensitief Ouderschap” en “Opa en Oma zonder stress”

De boeken worden in de originele en goede staat afgeleverd door Bieke Geenen aan de diensten van Bpost en PostNL.

Geplaatste bestellingen voor 15u worden dezelfde dag verwerkt en de volgende werkdag naar de post gebracht. Onze boeken worden verzonden met BPost (voor België) en PostNL (voor Nederland) en zijn doorgaans 1-2 werkdagen onderweg. In de meeste gevallen mag je rekenen op 3 tot 5 werkdagen vooraleer jouw pakketje arriveert.

De meest recente voorwaarden van deze diensten kan je vinden op hun sites:

Het correct doorgeven van adresgegevens is de verantwoordelijkheid van de klant. Zodat het naar het juiste adres of postpunt kan verstuurd worden.
De kost voor het niet afhalen/ontvangen van een pakket en de kost van het opnieuw laten versturen zal aangerekend worden aan de klant.

Heeft u nog vragen, mag u die altijd mailen naar bieke@groepspraktijkdynamiek.be

Retourbeleid

U geniet van 14 dagen retourrecht, onder de voorwaarde dat het product onbeschadigd en in originele verpakking wordt teruggestuurd, tenzij dit beschadigd geraakte tijdens transport. Verzendingskosten worden niet teruggestort.

Contacteer ons via bieke@groepspraktijkdynamiek.be indien u bestelde boek(en) wil terugsturen.

error: Beveiligde inhoud